ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Ζαχαριάδης: Σε δέκα μήνες θα αφήσουμε πίσω μας τη μνημονιακή περίοδο

Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου 2017, 15:48 / Ανανεώθηκε 7 Οκτωβρίου 2017, 15:58
Κ. Ζαχαριάδης: Σε δέκα μήνες θα αφήσουμε πίσω μας τη μνημονιακή περίοδο
Facebook Twitter Whatsapp

Σε δέκα μήνες η Ελλάδα μπορεί να έχει αφήσει πίσω της τη μνημονιακή περίοδο: αυτό δηλώνει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης

Σε δέκα μήνες η Ελλάδα μπορεί να έχει αφήσει πίσω της τη μνημονιακή περίοδο: αυτό δηλώνει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης και υπογραμμίζει πως η χώρα θα μπει σε μια νέα περίοδο ανασυγκρότησης με οικονομική δυναμική και κοινωνική συνοχή.

Σημειώνει πάντως πως η έγκαιρη ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης και η πολιτική ομαλότητα στη χώρα είναι απαραίτητες προϋποθέσεις ώστε να γίνει πραγματικότητα το μεγάλο εθνικό στοίχημα.

Επιρρίπτει ευθύνες στην αξιωματική αντιπολίτευση και ορισμένα media για τη δημιουργία του επικοινωνιακού εφευρήματος του Destroy Story. Μιλώντας για τη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, λέει στο Πρακτορείο πως είναι η ώρα της δουλειάς και της δημιουργίας για να γυρίσουμε σελίδα, για να αλλάξουμε εποχή. «Ο χρόνος και η αναβλητικότητα πιστεύω πως είναι οι πραγματικοί μας εχθροί», επισημαίνει.

Με αφορμή τα όσα δήλωσε ο κ. Χρυσόγονος για τη λειτουργία του κόμματος, ο κ. Ζαχαριαδης υποστηρίζει πως ο ρόλος του κόμματος και οι σχέσεις κόμματος-κυβέρνησης είναι ένα πολύ σημαντικό ζήτημα που πρέπει να συζητηθεί σε βάθος. «Το κόμμα πέρα από την αυτονόητη στήριξη και βοήθεια στην κυβέρνηση έχει ευρύτερη αποστολή.

Χρειάζεται σχέδιο, μεθοδικότητα, στρατηγική, καθημερινή μάχη. Ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται μια νέα κοινωνική συμμαχία» τονίζει, μεταξύ άλλων, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο διευθυντής της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ.