ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συγχαρητήρια από Πρ. Παυλόπουλο, Αλ. Τσίπρα και Κ. Μητσοτάκη στον Λ. Πετρούνια

Δημοσίευση 8 Οκτωβρίου 2017, 01:04 / Ανανεώθηκε 8 Οκτωβρίου 2017, 01:14
Συγχαρητήρια από Πρ. Παυλόπουλο, Αλ. Τσίπρα και Κ. Μητσοτάκη στον Λ. Πετρούνια
Facebook Twitter Whatsapp

Τα εύσημα στον Λευτέρη Πετρούνια για το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους στο Παγκόσμιο του Μόντρεαλ έστειλαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Πρωθυπουργός και ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Ακόμη ένα χρυσό μετάλλιο στους κρίκους από τον Λευτέρη Πετρούνια, με τον Ολυμπιονίκη μας αυτή τη φορά να ανεβαίνει στην κορυφή του κόσμου κατακτώντας την πρώτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μόντρεαλ.

Γι΄ αυτή τη μεγάλη επιτυχία του ελληνικού αθλητισμού ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, μέσω τηλεγραφήματος ανέφερε: 
«Το κορυφαίο επίτευγμά σας, να κατακτήσετε για δεύτερη συνεχόμενη φορά τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή, αναδεικνύει και πάλι, και μάλιστα με τρόπο εμβληματικό, το μέγεθος των ικανοτήτων σας και της όλης προσωπικότητάς σας. Είμαστε υπερήφανοι για σας. Θερμά συγχαρητήρια».

Από την άλλη μέσω twitter έστειλαν τα συγχαρητήριά τους οι Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ο Λευτέρης Πετρούνιας γράφει ιστορία με τις επιδόσεις του. Για άλλη μια φορά, θερμά συγχαρητήρια στον παγκόσμιο πρωταθλητή», τόνισε ο Πρωθυπουργός με τον Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσεις να αναφέρει: «Έγραψε ιστορία ο Λ. Πετρούνιας. Με το back to back χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα έγινε θρύλος & μας έκανε υπερήφανους!».

.