ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ για νέο «χτύπημα» του «Ρουβίκωνα»: Αυτό το ξεχαρβάλωμα θα το σταματήσουμε αμέσως!

Δημοσίευση 8 Οκτωβρίου 2017, 19:02 / Ανανεώθηκε 8 Οκτωβρίου 2017, 19:42
Facebook Twitter Whatsapp

"Η ανοχή της κυβέρνησης και του κ. Τόσκα προσωπικά στις καταδρομικές εφόδους του Ρουβικώνα έχει ξεπεράσει κάθε όριο", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

"Η ανοχή της κυβέρνησης και του κ. Τόσκα προσωπικά στις καταδρομικές εφόδους του Ρουβικώνα έχει ξεπεράσει κάθε όριο", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία μετά το νέο "χτύπημα" της αναρχικής ομάδας στο κέντρο πληροφορικής του υπουργείου Οικονομικών (ΚΕΠΥΟ), σήμερα τα ξημερώματα στο Μοσχάτος, προκαλώντας σοβαρές φθορές στις τζαμαρίες του κτιρίου, μετά από επίθεση με βαριοπούλες και σφυριά.

"Ο κατ’ ευφημισμόν Υπουργός Προστασίας του Πολίτη οφείλει να εξηγήσει στους πολίτες για ποιο λόγο επιτρέπει σε ακραίες ομάδες να καταλαμβάνουν δημόσιες υπηρεσίες, να γελοιοποιούν το Κοινοβούλιο, να φθάνουν μέχρι το γραφείο του Υπουργού Δικαιοσύνης και να καταστρέφουν δημόσια περιουσία και εκείνος να σφυρίζει αδιάφορα", τονίζει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ και καταλήγει:

"Οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν ότι αυτό το ξεχαρβάλωμα που ενισχύει το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών θα σταματήσει αμέσως με την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας".