ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Μανιάτης: «Συλλήψεις και γρήγορη δίκη για τη δολοφονική επίθεση στους μετανάστες»

Δημοσίευση 8 Οκτωβρίου 2017, 20:07 / Ανανεώθηκε 8 Οκτωβρίου 2017, 20:50
Γ. Μανιάτης: «Συλλήψεις και γρήγορη δίκη για τη δολοφονική επίθεση στους μετανάστες»
Facebook Twitter Whatsapp

Με αφορμή την καταγγελία της ΚΕΕΡΦΑ για οργανωμένη δολοφονική επίθεση με σιδηρογροθιές κατά μεταναστών εργατών γης από τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής στην Γκορυτσά Ασπροπύργου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

"Άμεσες συλλήψεις για τη δολοφονική επίθεση στους μετανάστες" ζητά ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, Γιάννης Μανιάτης, με αφορμή την καταγγελία της ΚΕΕΡΦΑ για οργανωμένη δολοφονική επίθεση με σιδηρογροθιές  κατά μεταναστών εργατών γης από τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής στην Γκορυτσά Ασπροπύργου.

"Μαζί με τον Πύρρο Δήμα, ήμασταν οι πρώτοι που πλακωθήκαμε με τη συμμορία μέσα στη Βουλή. Το απόστημα έσπασε. Το πύον χύνεται. Η πληγή θα γιατρευτεί. Όσο και αν προσπαθήσει να σηκώσει κεφάλι, η θέση της είναι στη φυλακή και τη λήθη. Άμεσες συλλήψεις για τη δολοφονική επίθεση στους μετανάστες. Συλλήψεις και δίκη. Γρήγορη δίκη. Όχι σαν τη δίκη της ηγεσίας της συμμορίας, που τέσσερα χρόνια μετά τη δολοφονία Φύσσα, δεν έχει ολοκληρωθεί, με ευθύνη Παρασκευόπουλου, Κοντονή, Τσίπρα", αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Γ. Μανιάτης.