ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Ραγκούσης: Δέχτηκα ένα ιδιότυπο bullying από την Εκκλησία

Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου 2017, 09:12 / Ανανεώθηκε 9 Οκτωβρίου 2017, 09:41
Γ. Ραγκούσης: Δέχτηκα ένα ιδιότυπο bullying από την Εκκλησία
Photo: Sooc
Facebook Twitter Whatsapp

"Η Εκκλησία ας κάνει ό,τι νομίζει. Νομίζω ότι είναι μεγάλο λάθος της να περνάει το μήνυμα του εκφοβισμού της αντίθετης γνώμης", δήλωσε ο πρώην υπουργός

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

"Δεν τα έβαλα εγώ με την Εκκλησία, η Εκκλησία τα έβαλε μαζί μου, προσπαθώντας να ασκήσει ένα ιδιότυπο bullying, έναν ιδιότυπο εκφοβισμό " τόνισε ο υποψήφιος για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς Γιάννης Ραγκούσης, σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του ότι υπάρχουν Μητροπολίτες που είναι ομοφυλόφιλοι, που προκάλεσαν την αντίδραση της Εκκλησίας.

Μιλώντας στον Σκάι, χαρακτήρισε παράλληλα "ανάξια του κύρους και του σύγχρονου ρόλου της, την αντίδραση της εκκλησίας".

"Εγώ είπα μία γνώμη, στο πώς βλέπω την ανάγκη μια κοινότητα πολιτών που έχει έναν δικό της σεξουαλικό προσανατολισμό  και πώς μπορούμε να βοηθήσουμε όλοι ώστε να βρει και αυτή συνθήκες ευτυχισμένης ζωής. Πρόκειται για μια κοινωνική πραγματικότητα. Θα πρέπει όλοι να δώσουμε αυτή τη μάχη, άρα και η Εκκλησία", συμπλήρωσε. 

"Δεν πρόκειται να αλλάξω τίποτα" τόνισε ο κ. Ραγκούσης προσθέτοντας: "Η Εκκλησία ας κάνει ό,τι νομίζει. Νομίζω ότι είναι μεγάλο λάθος της να περνάει το μήνυμα του εκφοβισμού της αντίθετης γνώμης".