ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρ. Δούρου: Υπερήφανη που η γενιά μου έδωσε τη σκυτάλη στους 20αρηδες

Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου 2017, 12:12 / Ανανεώθηκε 9 Οκτωβρίου 2017, 12:43
Ρ. Δούρου: Υπερήφανη που η γενιά μου έδωσε τη σκυτάλη στους 20αρηδες
Facebook Twitter Whatsapp

Δηλώσεις από το Φεστιβάλ Σπούτνικ

Τα πρόγραμμα της τρίτης μέρας του Φεστιβάλ Σπούτνικ, κορυφώθηκε με την κεντρική εκδήλωση. Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ η Ρένα Δούρου τόνισε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Είμαι εδώ πρώτα και κύρια ως Ευρωπαία πολίτης γιατί θεωρώ πως είναι σπάνιες εκείνες οι περιπτώσεις που μπορείς να βρεθείς σε διαλόγους, συζητήσεις, συναυλίες διαφορετικές απ’ αυτές που θα δούμε σε συγκεκριμένες ώρες της τηλεοπτικής ζώνης, όπου βρίσκονται νέοι και νέες μακριά από τα πρότυπα που τους σερβίρονται δεκαετίες τώρα κι έχω κι εγώ την ανάγκη να αναζωογονηθώ από αισιόδοξα μηνύματα».

Η Περιφερειάρχης Αττικής στην συνέχεια πρόσθεσε ότι «Τα αισιόδοξα μηνύματα έρχονται από τις σπουδαίες κουβέντες για την Ευρωπαϊκή Ένωση, από τις σπουδαίες κουβέντες για το προσφυγικό-μεταναστευτικό που είναι φαινόμενο, δεν είναι κρίση για να κλείσουμε τα μάτια και να νομίζουμε ότι είναι σε ύφεση».

«Αισθάνομαι πολύ περήφανη που η δική μου γενιά των 40αρηδων έχει δώσει τη σκυτάλη στη γενιά των 20αρηδων που παλεύουν, μάχονται, αισιοδοξούν και κερδίζουν», επισήμανε καταλήγοντας η περιφερειάρχης Αττικής.