ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καρέ - καρέ η συζήτηση στη Βουλή για την ταυτότητα φύλου

Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου 2017, 18:53 / Ανανεώθηκε 9 Οκτωβρίου 2017, 18:55
Καρέ - καρέ η συζήτηση στη Βουλή για την ταυτότητα φύλου
Facebook Twitter Whatsapp

 Από την σημερινή Ολομέλεια δεν έλειψαν οι στιγμές έντασης τις οποίες όμως διαδέχτηκαν πιο χαλαρά στιγμιότυπα, με τους βουλευτές είτε να μιλούν μεταξύ τους, είτε να ασχολούνται με τα κινητά τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Υπό συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής τέθηκε το νομοσχέδιο για την ταυτότητα φύλου που αναμένεται να ολοκληρωθεί το μεσημέρι της Τρίτης με ψηφοφορία.

Επί τους θέματος, ο Σταύρος Κοντονής εμφανίζεται αποφασισμένος να μην προχωρήσει στις αλλαγές που ζητά η αντιπολίτευση και ορισμένοι βουλευτές του κόμματος. Ωστόσο σε μια προσπάθεια να καθησυχάσει τους αντιδρώντες προχώρησε σε νομοθετική βελτίωση συγκεκριμενοποιώντας την επιστημονική επιτροπή και τους ειδικούς γιατρούς που θα ανάβουν το πράσινο φως για την μετάβαση φύλου.

Η συζήτηση  ξεκίνησε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας με τις τοποθετήσεις τόσο του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή όσο και άλλων υπουργών και βουλευτών. Από την σημερινή Ολομέλεια δεν έλειψαν οι στιγμές έντασης τις οποίες όμως διαδέχτηκαν πιο χαλαρά στιγμιότυπα, με τους βουλευτές είτε να μιλούν μεταξύ τους, είτε να ασχολούνται με τα κινητά τους.