ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι κόντρες πριν τις κάλπες στην Κεντροαριστερά συνεχίζονται

Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου 2017, 20:44 / Ανανεώθηκε 9 Οκτωβρίου 2017, 22:28
Οι κόντρες πριν τις κάλπες στην Κεντροαριστερά συνεχίζονται
Facebook Twitter Whatsapp

Στην ανακοίνωση κάνει λόγο για παρέλαση μηχανισμών υποστηρίζοντας ότι επιδιώκεται να συγκροτηθεί κόμμα φέουδο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επικριτικό εμφανίζεται το Ποτάμι απέναντι στην Φώφη Γεννηματά και τον Γιώργο Καμίνη στον απόηχο της επίσημης ανακοίνωσης για τις ημερομηνίες διεξαγωγής εκλογών στην Κεντροαριστερά.

«Η κυρία Γεννηματά επιμένει ότι ο Μαραθώνιος κόβει απλώς την πόλη για τρεις ώρες, ενώ ο δήμαρχος Αθηναίων -ο πρώτος που θα έπρεπε να επισημάνει την ακαταλληλότητα της ημέρας- σιωπά. Οι ευθύνες τους είναι μεγαλύτερες αν αναλογισθεί κανείς ότι στελέχη που έχουν επιφορτισθεί με την προετοιμασία των εκλογών εκφράζουν σοβαρές αμφιβολίες αν θα είναι έτοιμα τα εκλογικά τμήματα και οι εφορευτικές επιτροπές στις 12 Νοεμβρίου», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι.

Στην ίδια ανακοίνωση κάνει λόγο για παρέλαση μηχανισμών υποστηρίζοντας ότι επιδιώκεται να συγκροτηθεί κόμμα φέουδο: «Ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ, του ΚΙΔΗΣΟ, της ΔΗΜΑΡ, των Κινήσεων Πολιτών, των Μεταρρυθμιστών, ο κόσμος του Ποταμιού και της Οικολογίας και κυρίως οι εκατοντάδες χιλιάδες ανένταχτοι προοδευτικοί πολίτες θα τους δώσουν την απάντηση. Θα ακυρώσουν τις μηχανορραφίες εκείνων που προσπαθούν να τους κρατήσουν μακριά από την κάλπη. Θα ψηφίσουν για μια παράταξη που θα ενώνει και δεν θα φοβάται τις προκλήσεις. Στις 12 Νοεμβρίου ή όποια άλλη ημερομηνία αποφασιστεί, θα στηρίξουν την πρότασή μας και τον αγώνα μας για μια μεγάλη νικηφόρα προοδευτική παράταξη», τονίζει το Ποτάμι.