ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Κατσίκης: Στόχος μας ήταν να μην περάσει το νομοσχέδιο!

Δημοσίευση 11 Οκτωβρίου 2017, 11:03 / Ανανεώθηκε 11 Οκτωβρίου 2017, 11:23
Κ. Κατσίκης: Στόχος μας ήταν να μην περάσει το νομοσχέδιο!
Facebook Twitter Whatsapp

"Το χθεσινό νομοσχέδιο, η αντιπολίτευση το στήριξε, με όλες αυτές τις κωλοτούμπες που έκανε κατά τη διάρκεια του νομοσχεδίου και τις τοποθετήσεις της και όχι εμείς..."

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στόχος των ΑΝΕΛ κατά τη χθεσινή ψήφιση του νομοσχεδίου ταυτότητας αλλαγής φύλου, ήταν να μην περάσει! Αυτό υποστήριξε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Κώστας Κατσίκης, μιλώντας στον Realfm. 

"Όλος ο κόσμος γνωρίζει και αυτό εκτιμά ότι εμείς οι ΑΝΕΛ όπου έχουμε τη διαφωνία μας, ευθαρσώς την καταθέτουμε. Επίσης, ο κόσμος ξέρει ότι εμείς έχουμε κόκκινες γραμμές και επειδή υποσχεθήκαμε αυτές τις κόκκινες γραμμές να τις τηρούμε, τιμάμε την λαϊκή εντολή στη βάση αυτών των προεκλογικών μας δεσμεύσεων. Σε ό,τι αφορά τώρα, την ταυτότητα φύλου και την τροπολογία της Ξάνθης, με συνέπεια στον λόγο μας και υπευθυνότητα στις πράξεις μας, από την αρχή που ξεκίνησαν τέτοια θέματα, με το σύμφωνο συμβίωσης ομοφυλόφιλων ζευγαριών, με τις βελτιώσεις αυτού του συμφώνου συμβίωσης, με την ιθαγένεια, με το μουσουλμανικό τέμενος, έτσι και εχθές που τελείωσε ο κύκλος της συζήτησης και της επεξεργασίας και έφτασε σε ψήφιση το νομοσχέδιο, έτσι ακριβώς λειτουργήσαμε" σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Κατσίκης και πρόσθεσε:

"Το χθεσινό νομοσχέδιο, η αντιπολίτευση το στήριξε, με όλες αυτές τις κωλοτούμπες που έκανε κατά τη διάρκεια του νομοσχεδίου και τις τοποθετήσεις της και όχι εμείς... Αυτές οι διαφωνίες είναι αληθινές και εάν αυτές οι διαφωνίες και οι ασυμφωνίες οδηγούν ακόμη και σε κίνδυνο καταψήφισης ενός νομοσχεδίου, εντέλει αυτό συμβαίνει. Αλλά όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο δεν σημαίνει ότι επειδή είμαστε κυβερνητικοί εταίροι πρέπει να συμφωνούμε σε όλα".