ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Μανιάτης για Ευ. Βενιζέλος: Εξαιρετική τιμή για την χώρα η επιλογή του στο ΕΔΔΑ

Δημοσίευση 11 Οκτωβρίου 2017, 21:58 / Ανανεώθηκε 11 Οκτωβρίου 2017, 22:50
Γ. Μανιάτης για Ευ. Βενιζέλος: Εξαιρετική τιμή για την χώρα η επιλογή του στο ΕΔΔΑ
Facebook Twitter Whatsapp

«Η ακαδημαϊκή επάρκεια όσο και η πολιτική ποιότητα και εμπειρία του Eu. Βενιζέλου είναι βέβαιο ότι θα βάλει τη σφραγίδα της στο θεμελιακό για την εποχή μας» δηλώνει ο Γιάννης Μανιάτης 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Για εξαιρετική τιμή που αφορά την Ελλάδα κάνει λόγο ο Γιάννης Μανιάτης με αφορμή την εκλογή του Ευάγγελου Βενιζέλου ως εισηγητή για την εφαρμογή των αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, αναγνωρίζοντας ότι «αναδεικνύει το εθνικό μέγεθος του πρ. Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, καθώς αυτή η τιμητική διάκριση αναδεικνύει τη διαχρονική προσφορά του πολιτικού χώρου που εκπροσωπούμε, στο σχηματισμό πολιτικού κεφαλαίου για τη χώρα.»

«Η ακαδημαϊκή επάρκεια όσο και η πολιτική ποιότητα και εμπειρία του Eυ. Βενιζέλου είναι βέβαιο ότι θα βάλει τη σφραγίδα της στο θεμελιακό για την εποχή μας θέμα διαφύλαξης, υποστήριξης και διεύρυνσης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, που αποτελούν τη βάση του Ευρωπαϊκού Πνεύματος και Πολιτισμού» ανέφερε ο κ. Μανιάτης και εξέφρασε τα συγχαρητήρια του στον Ευάγγελο Βενιζέλο εκφράζοντας την βεβαιότητά του «ότι θα αποδείξει γι άλλη μια φορά στον πολιτικό βίο του πως έχει την ηγετική ικανότητα να αντιμετωπίζει προκλήσεις μεγάλης κλίμακας – όπως είναι η υπεράσπιση του ευρωπαϊκού νομικού πολιτισμού απέναντι στο φασισμό, το ρατσισμό, την ξενοφοβία και τη μισαλλοδοξία – και να βγαίνει νικητής.»

«Το έπραξε με πολιτικό θάρρος τη δύσκολη στιγμή της Ελλάδας, είμαι βέβαιος πως θα πράξει το ίδιο και τούτη τη δύσκολη στιγμή για τα δικαιώματα, τις ελευθερίες και τις εγγυήσεις δικαίου της Ευρώπης» κατέληξε ο Γιάννης Μανιάτης.