ΠΟΛΙΤΙΚΗ

A. Λοβέρδος στο «Ακραίως»: Υπάρχει θέμα ασφάλειας στη χώρα

Δημοσίευση 13 Οκτωβρίου 2017, 11:08 / Ανανεώθηκε 13 Οκτωβρίου 2017, 16:58
A. Λοβέρδος στο «Ακραίως»: Υπάρχει θέμα ασφάλειας στη χώρα
Photo: sooc
Facebook Twitter Whatsapp

«Υπάρχει στην Ελλάδα ένα πολωμένο πολιτικό σύστημα επί δεκαετίες, αλλά σπάνια οι πολιτικές συγκρούσεις οδηγούσαν σε αίμα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το σοκ του για την δολοφονία του Μ. Ζαφειρόπουλου διατύπωσε ο βουλευτής της ΔΗΣΥ Α. Λοβέρδος στο «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή στον ΣΚΑΪ, επισημαίνοντας ότι «υπάρχει θέμα ασφάλειας στη χώρα».

Σύμφωνα με τον ίδιο: «Πληροφορήθηκα το συμβάν 5 λέπτά μετά. Σοκαρίστηκα. Τον ήξερα. Είναι μια οικογένεια γνωστή. Ένιωσα σοκ και συντριβή. Τρόμαξα».

Όπως πρόσθεσε: «Η εξωτερική εικόνα της πράξης είναι συμβόλαιο.Υπάρχει ένα θέμα ασφάλειας στη χώρα. Είναι δυνατόν; Έτσι απλά μπήκαν στο γραφείο του και τον φάγανε και αυτό είναι κάτι που θέτει θέμα ασφάλειας».

Παράλληλα τόνισε: «Υπάρχει στην Ελλάδα ένα πολωμένο πολιτικό σύστημα επί δεκαετίες αλλά σπάνια οι πολιτικές συγκρούσεις οδηγούσαν σε αίμα. Έχουμε δει Εμφύλιο, Εθνικό Διχασμό, αλλά δεν είναι καθημερινό φαινόμενο το αίμα στην Ελλάδα».

Ο κ. Λοβέρδος πάνω στο ίδιο θέμα, επίσης, σημείωσε ότι «Πρέπει να δούμε τα θέματα ασφάλειας.Ο άνθρωπος αυτός είχε καλό όνομα. Η δικηγορία είχε κατά καιρούς αιματηρά γεγονότα, αλλά αυτό δεν ήταν έτσι. Ήταν εν ψυχρώ εκτέλεση».

Τέλος, ο βουλευτής της ΔΗΣΥ αναφέρθηκε στην επικείμενη επίσκεψη του Αλ. Τσίπρα στις ΗΠΑ: «Η ατζέντα είναι σοβαρή, πρέπει κανείς να περιμένει τα καλύτερα, όμως η διεθνής παράσταση του κ. Τσίπρα δεν είναι αυτή που πρέπει. Λέω ότι μακάρι να πάει καλά και να έρθει με καλό αποτέλεσμα».