ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Μητσοτάκης για δολοφονία Μ. Ζαφειρόπουλου: Πλήρης ανομία

Δημοσίευση 13 Οκτωβρίου 2017, 12:20 / Ανανεώθηκε 13 Οκτωβρίου 2017, 16:22
Κ. Μητσοτάκης για δολοφονία Μ. Ζαφειρόπουλου: Πλήρης ανομία
Facebook Twitter Whatsapp

"Σε ένα ευνομούμενο Κράτος δικαίου, δεν μπορεί και δεν θα γίνει ανεκτό", δήλωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Την έντονη ανησυχία του για "την εικόνα πλήρους ανομίας που επικρατεί ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας" εξέφρασε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε δήλωσή του με αφορμή τη στυγερή δολοφονία του ποινικολόγου, Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. 

"Η στυγνή δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου με θλίβει βαθύτατα. Εκτός από στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, ήταν φίλος μου. Οι σκέψεις μου είναι με τη μητέρα του, τη γυναίκα του, τα αδέρφια του και τα παιδιά του. Ξέρω καλά ότι τίποτα δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο τους", τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και συμπλήρωσε:

"Οι Αρχές θα πρέπει να διαλευκάνουν, το ταχύτερο, αυτήν την πρωτοφανή δολοφονία. Η Νέα Δημοκρατία έχει εκφράσει - εδώ και καιρό - την έντονη ανησυχία της για την εικόνα πλήρους ανομίας, που επικρατεί ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας. Ανομία που επιτείνεται από την αδικαιολόγητη ανοχή που κάποιοι δείχνουν στη βία και την παραβατικότητα. Οι πολίτες αισθάνονται όλο και πιο ανασφαλείς. Και αυτό, σε ένα ευνομούμενο Κράτος δικαίου, δεν μπορεί και δεν θα γίνει ανεκτό".