ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Μανιάτης: Ιδιαίτερη τιμή για την Ελλάδα και την Κεντροαριστερά η διάκριση Γ. Παπανδρέου

Δημοσίευση 13 Οκτωβρίου 2017, 16:20 / Ανανεώθηκε 13 Οκτωβρίου 2017, 19:54
Γ. Μανιάτης: Ιδιαίτερη τιμή για την Ελλάδα και την Κεντροαριστερά η διάκριση Γ. Παπανδρέου
Facebook Twitter Whatsapp

Επανέλαβε ότι αυτή η διάκριση, είναι η καλύτερη αναγνώριση των αγώνων του για δικαιώματα, ελευθερία και περισσότερη δημοκρατία στη Ελλάδα και στο εξωτερικό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα συγχαρητήρια του στον Γιώργο Παπανδρέου για την διεθνή διάκριση του στο International Leadership Association εξέφρασε ο Γιάννης Μανιάτης.

Ο κ. Μανιάτης αναφέρει ότι πρόκειται για μια ιδιαίτερη τιμή που αφορά τόσο την Ελλάδα, όσο και την Κεντροαριστερά και το διεθνές σοσιαλιστικό κίνημα, ενώ υπογραμμίζει ότι είναι μια ακόμη αναγνώριση για τις μάχες που έδωσαν Γ. Παπανδρέου και ΠΑΣΟΚ για την παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη. Μάλιστα δεν δίστασε να συγκρίνει την στάση των κυβερνόντος κόμματος και της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέγοντας ότι «Η Νέα Δημοκρατία στα Ζάππεια αρνιόταν την πραγματικότητα της χρεοκοπίας Καραμανλή και ο ΣΥΡΙΖΑ του Α. Τσίπρα μοίραζαν απλόχερα μίσος, αλλά και χείρα συνεργασίας, πάνω και κάτω πλατεία!»

Τέλος, επανέλαβε ότι αυτή η διάκριση, είναι η καλύτερη αναγνώριση των αγώνων του για δικαιώματα, ελευθερία και περισσότερη δημοκρατία στη Ελλάδα και στο εξωτερικό.