ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αβραμόπουλος στις «Ιστορίες»: Στο απόσπασμα αν βρεθεί κάτι για τη Novartis

Δημοσίευση 20 Φεβρουαρίου 2018, 17:45 / Ανανεώθηκε 20 Φεβρουαρίου 2018, 17:06
Facebook Twitter Whatsapp

Σε απόσπασμα της συνέντευξης που δόθηκε στη δημοσιότητα, ο κ. Αβραμόπουλος τονίζει ότι «πρώτος εγώ ζητώ να ερευνηθεί σε βάθος οτιδήποτε αφορά στην προσωπική και πολιτική μου ζωή. Ας ψάξουν τους συνεργάτες μου, ας τους ερευνήσουν. Και αν κάτι βρεθεί, στο εκτελεστικό απόσπασμα» επισημαίνει χαρακτηριστικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κάθε εμπλοκή του στην υπόθεση Novartis αρνείται ο πρώην υπουργός Υγείας και νυν επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ Δημήτρης Αβραμόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή «Ιστορίες» στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Σε απόσπασμα της συνέντευξης που δόθηκε στη δημοσιότητα, ο κ. Αβραμόπουλος τονίζει ότι «πρώτος εγώ ζητώ να ερευνηθεί σε βάθος οτιδήποτε αφορά στην προσωπική και πολιτική μου ζωή. Ας ψάξουν τους συνεργάτες μου, ας τους ερευνήσουν. Και αν κάτι βρεθεί, στο εκτελεστικό απόσπασμα» επισημαίνει χαρακτηριστικά.

«Θα μιλήσει η Δικαιοσύνη, μέχρι την ώρα που τα καθάρματα αυτά που έστησαν αυτή τη σκευωρία θα βρεθούν στο εδώλιο» αναφέρει μάλιστα ο ευρωπαίος επίτροπος, στη συνέντευξη που θα μεταδοθεί λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη συζήτηση στη Βουλή για τη συγκρότηση Προανακριτικής Επιτροπής για την υπόθεση της Novartis.

«Ο κ. Καραμανλής είναι ένας υπεύθυνος πολιτικός. Υπήρξε ένας πολύ καλός πρωθυπουργός και ήταν ενήμερος για όλα τα θέματα του. Και ειδικότερα γι' αυτά τα ζητήματα είχε δώσει και συγκεκριμένες οδηγίες» ξεκαθαρίζει ακόμα ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Η αποκλειστική συνέντευξη του κ. Αβραμόπουλου στις «Ιστορίες» θα προβληθεί στις 00:30 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.