ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας για ενδεχόμενη αποχώρηση Καμμένου: «Όχι παιδιά, μην ανησυχείτε!»

του Παναγιώτη Τζαννετάτου - Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου 2018, 21:00 / Ανανεώθηκε 17 Δεκεμβρίου 2018, 21:19
Τσίπρας για ενδεχόμενη αποχώρηση Καμμένου: «Όχι παιδιά, μην ανησυχείτε!»
Photo: AFP
Facebook Twitter Whatsapp

Βέβαιος ο πρωθυπουργός ότι θα συνεχιστεί η κυβερνητική συμπόρευση με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βέβαιος για την παραμονή του Πάνου Καμμένου και των ΑΝΕΛ στο κυβερνητικό σχήμα, εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός, σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους.

Συγκεκριμένα, κατά την αποχώρησή του από την αίθουσα την Ολομέλειας όπου και παραβρέθηκε προκειμένου να δει από κοντά την εξέλιξη της συζήτησης του προϋπολογισμού, ο πρωθυπουργός ρωτήθηκε από κοινοβουλευτικούς συντάκτες για το αν υπάρχει «plan b», σε περίπτωση αποχώρησης του κ. Καμμένου και των υπουργών του.

«Όχι ρε παιδιά πού να πάει; Μην ανησυχείτε», ήταν η χαρακτηριστική απάντηση του κ. Τσίπρα.

Σε ερώτηση για την πορεία της συζήτησης του προϋπολογισμού αλλά και για το κατά πόσο η αυριανή σύγκρουση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών θα είναι σφοδρή, ο κ. Τσίπρας, σημείωσε: «Όχι! Ο προϋπολογισμός είναι θεσμική συζήτηση μιλάμε για νούμερα και πίνακες. Άλλωστε δεν βλέπετε πως είναι το κλίμα σήμερα. Με Δήμα και Χουλιαράκη να μιλάνε με το σεις και με το σας. Σαν να είναι στην Οξφόρδη».

Τέλος ο πρωθυπουργός επιβεβαίωσε ότι την Τετάρτη θα συνεδριάσει το υπουργικό συμβούλιο, χωρίς όμως να θέλει να δώσει έμφαση στο ζήτημα, καθώς όπως είπε, δεν υπάρχει συγκεκριμένη ατζέντα. « Έχουμε καθυστερήσει, κάνουμε κάθε μήνα», είπε.