ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις: «Αν με πυροβολήσουν, θα έχει ευθύνη ο Τσίπρας» - Μαξίμου: «Πέραν της γελοιότητας, στα όρια του ποινικού νόμου»

Δημοσίευση 19 Δεκεμβρίου 2018, 15:18 / Ανανεώθηκε 19 Δεκεμβρίου 2018, 16:55
Facebook Twitter Whatsapp

Στοχοποίηση ΜΜΕ και πολιτικών αντιπάλων από την κυβέρνηση που μπορεί να οπλίσουν τα χέρια τρομοκρατών κατήγγειλε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Δριμεία απάντηση του Μαξίμου. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σχόλιο στο οποίο αναφέρει ότι θα αποδώσει «ευθύνες» στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα σε περίπτωση που γίνει απόπειρα εναντίον του έκανε ο αντιπρόεδρος και βουλευτής της ΝΔ, Αδωνις Γεωργιάδης, με αιχμή την επίθεση στον ΣΚΑΙ.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra την Τρίτη, ο κ.Γεωργιάδης υπογράμμισε ότι η συνεχής στοχοποίηση Μέσων (όπως ο Σκάι) αλλά και πολιτικών προσώπων από το Μαξίμου μπορούν να οπλίσουν το χέρι κάποιου.

«Οι ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ περιέχουν πάντοτε το όνομά μου (…). Ο Τσίπρας πάντα ψάχνει να βρει έναν τρόπο να βάλει κάπου το όνομα του Άδωνι Γεωργιάδη. Ο Άδωνις το ένα, ο Άδωνις το άλλο, ο Άδωνις ακροδεξιά κλπ Αν αύριο με πυροβολήσουν δεν θα έχει ευθύνη ο Τσίπρας; Αν με στοχοποιεί από το πρωί ως το βράδυ;». 

«Οταν το κάνεις συνεχώς, είναι σαν να στέλνεις ένα σήμα», ανέφερε ο Α. Γεωργιάδης.

Στην αναφορά Γεωργιάδη απάντησε, σε υψηλούς τόνους, το Μέγαρο Μαξίμου χαρακτηρίζοντας «καταγέλαστο» τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. και προσθέτοντας πως «με την τελευταία του δήλωση ξεπέρασε για ακόμη μία φορά τα όρια της γελοιότητας και κινήθηκε εντός της επικράτειας του ποινικού νόμου».

Από το πρωθυπουργικό γραφείο, μάλιστα, σημειώνεται δε πως «πλέον έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου, ο κ. Μητσοτάκης να μαζέψει τον Αντιπρόεδρο που διόρισε ως "δική του επιλογή", όπως έχει καυχηθεί».