ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιακουμάτος στο «Ακραίως»: Ο Καμμένος να βάλει φρένο - Ας κρατήσει την αξιοπρέπειά του

Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου 2019, 10:00 / Ανανεώθηκε 10 Φεβρουαρίου 2019, 16:30
Γιακουμάτος στο «Ακραίως»: Ο Καμμένος να βάλει φρένο - Ας κρατήσει την αξιοπρέπειά του
Facebook Twitter Whatsapp

«Η ΝΔ έχει ως στόχο την αυτοδυναμία», πρόσθεσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τη στάση του Πάνου Καμμένου μετά το «διαζύγιο» με τον ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε μιλώντας στο «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο Γεράσιμος Γιακουμάτος.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας τόνισε πως είναι αργά για δάκρυα και σχολίασε με νόημα πως την προδοσία πολλοί την αγάπησαν τον προδότη κανένας.«Ας κρατήσει την αξιοπρέπεια του. Πρέπει κάπου να σταματήσει, να βάλει ένα φρένο», σχολιασε για τον τέως υπουργό Εθνικής Άμυνας και πρόσθεσε πως «με το δικό του στυλό υπέγραψε ο κ. Κοτζιάς το ξεπούλημα της Μακεδονίας. Γιατί κλαίγεται τώρα;».

Ξεκαθάρισε επίσης πως στις εκλογές «Η ΝΔ έχει ως στόχο την αυτοδυναμία, είναι δύσκολο μεν αλλά θα δώσουμε τον αγώνα μας».

Τόνισε πως η αυτοδυναμία είναι ο στόχος αλλά όχι αυτοσκοπός και πρόσθεσε πως «αν πετύχουμε αυτοδυναμία ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επιδιώξει συνεργασίες γιατί τα προβλήματα είναι πολύ μεγάλα».

Μετά τις εκλογές στόχος της ΝΔ είναι να μειώσει τη φορολογία αφού όπως είπε «η υπεροφορλόγηση είναι πολιτική που καταστρέφει την ανάπτυξη» και τόνισε πως «θα παλέψουμε τα πλεονάσματα 3,5% να γίνουν 2,5%».

Χαρακτήρισε επίσης σφάλμα την αδράνεια σε σχέση με την επένδυση στο Ελληνικό και τόνισε «φταίμε κι εμείς».