ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκνευρισμός στον ΣΥΡΙΖΑ για την υποψηφιότητα Τσιρώνη στον δήμο της Αθήνας

του Αντώνη Αντζολέτου - Δημοσίευση 11 Φεβρουαρίου 2019, 21:00 / Ανανεώθηκε 11 Φεβρουαρίου 2019, 21:13
Εκνευρισμός στον ΣΥΡΙΖΑ για την υποψηφιότητα Τσιρώνη στον δήμο της Αθήνας
Photo: Sooc
Facebook Twitter Whatsapp

Κατεβαίνει απέναντι στον Νάσο Ηλιόπουλο

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Γιάννη Τσιρώνη για τη δημαρχία της Αθήνας δεν ήχησε καλά στον ΣΥΡΙΖΑ, με πολλά στελέχη της κοινοβουλευτικής ομάδας, που συνεδρίαζε σήμερα στη Βουλή για τη Συνταγματική αναθεώρηση, να σχολιάζουν το γεγονός, πως ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης αποφάσισε να κατέβει απέναντι από τον Νάσο Ηλιόπουλο.

Κοινοβουλευτικά στελέχη που μίλησαν στο Newpost επιλέγουν να κρατούν χαμηλά τους τόνους για την επιλογή του κ. Τσιρώνη, τονίζοντας πως η επιλογή του είναι “σεβαστή”, ωστόσο τα τηλέφωνα σήμερα στον δεύτερο όροφο της Βουλής πήραν "φωτιά" για το συγκεκριμένο θέμα.

Η πρόθεση του Γιάννη Τσιρώνη να διεκδικήσει το δήμο της Αθήνας μπορεί να ήταν γνωστή εδώ και καιρό, ωστόσο από το κυβερνών κόμμα φαίνεται πως περιμέναν μια διαφορετική αντίδραση από τον πρώην υπουργό.

Η υποψηφιότητα του κ. Τσιρώνη επικυρώθηκε στην ιδρυτική συνεδρίαση και διακήρυξη της δημοτικής παράταξης των Οικολόγων Πράσινων, Παρόντες ήταν πολίτες και εκπρόσωποι φορέων, καθώς και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Δημαράς.