ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλαντζάκου: Ευτελισμός και ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής ζωής από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου 2019, 13:00 / Ανανεώθηκε 12 Φεβρουαρίου 2019, 13:35
Καλαντζάκου: Ευτελισμός και ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής ζωής από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ
Facebook Twitter Whatsapp

Σε χαρακτηριστική αποστροφή της ομιλίας της, η κ.Καλαντζάκου σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ενσάρκωσε σε τέτοιο βαθμο την ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής ζωής, ώστε το τελευταίο δίμηνο να έχει περισσότερες μεταγραφές και δανεισμό βουλευτών στο Κοινοβούλιο παρά στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα.

Με μεγάλη συμμετοχή και ενθουσιώδη παλμό έγινε χθες στο αμφιθέατρο του Β Γυμνασίου η εκδήλωση της τοπικής οργάνωσης της Ν.Δ. Αγίας Παρασκευής με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και κεντρικούς ομιλητές την Ιωάννα Καλαντζάκου και τους Άδωνι Γεωργιάδη και Μανώλη Κεφαλογιάννη.

Οι ομιλητές αναφέρθηκαν στον ευτελισμό των θεσμών από την κυβέρνηση και τις δυσμενείς εξελίξεις στα εθνικά θέματα και την οικονομία και υπογράμμισαν την ανάγκη επίσπευσης των εκλογών προκειμένου να επανέλθει η χώρα στην κανονικότητα.

Σε χαρακτηριστική αποστροφή της ομιλίας της, που πυροδότησε τα χειροκροτήματα του κοινού, η κ.Καλαντζάκου σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ενσάρκωσε σε τέτοιο βαθμο την ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής ζωής, ώστε το τελευταίο δίμηνο να έχει περισσότερες μεταγραφές και δανεισμό βουλευτών στο Κοινοβούλιο παρά στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα. Την εικόνα, είπε, συμπληρώνει ο κ. Καμμένος που δείχνει να προτιμά το μπάσκετ αγωνιώντας να συγκεντρώσει πεντάδα.

Απέναντι στον ευτελισμό αυτό, υπογράμμισε η κ.Καλαντζάκου, η Ν.Δ. αντιτάσσει νηφάλιο και ειλικρινή πολιτικό λόγο και ένα εθνικό και κοινωνικό πολιτικό πρόγραμμα, που δεν περιλαμβάνει ανεδαφικές γενικόλογες υποσχέσεις, αλλά κοστολογημένα μέτρα που θα ξανακάνουν την Ελλάδα τη χώρα που θέλουμε και αξίζουμε.