ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φωτήλας στο «Ακραίως»: Υπάρχει Κέντρο Εξυπηρέτησης Αναρχικών στα Εξάρχεια - Ιδιαίτερη η σχέση κυβέρνησης και «μπαχαλορουβίκωνων»

Δημοσίευση 3 Μαρτίου 2019, 10:00 / Ανανεώθηκε 3 Μαρτίου 2019, 10:42
Φωτήλας στο «Ακραίως»: Υπάρχει Κέντρο Εξυπηρέτησης Αναρχικών στα Εξάρχεια - Ιδιαίτερη η σχέση κυβέρνησης και «μπαχαλορουβίκωνων»
Facebook Twitter Whatsapp

«Το άσυλο εξυπηρετεί μόνο αυτούς τους μπαχαλάκηδες», σημείωσε ο βουλευτής της ΝΔ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Είναι γεγονός πως υπάρχουν φαινόμενα και έξαρση σε όλη τη χώρας της βίας, της ανομίας και της εγκληματικότητας. Γι’ αυτά όλα ευθύνεται η απουσία της αστυνομίας για την οποία υπάρχει πολιτική ευθύνη. Το υπουργείο ευθύνεται για την απουσία της Αστυνομίας», σχολίασε στο «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή ο Ιάσων Φωτήλας αναφερόμενος στα χθεσινά περιστατικά βίας και ανομίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Ο βουλευτής της ΝΔ, σημείωσε πως «υπάρχει μία ιδιαίτερη σχέση μεταξύ των μπαχαλορουβίκωνων και της κυβέρνησης αυτής. Σχέση στοργής. Για πρώτη φορά στη χώρα υπάρχει ΚΕΑ, πως είναι το ΚΕΠ, ΚΕΑ είναι το κέντρο εξυπηρέτησης Αναρχικών. Ένα κιόσκι στημένο το οποίο κανείς δεν το πειράζει, πηγαίνει ο νεαρός και παίρνει οδηγίες πώς να φτιάξει τη μολότοφ, πως θα βάλει το φυτίλι, πως θα κάνει τη δουλειά του. Αυτό σήμερα υπάρχει».

Υποστήριξε επίσης πως αυτό που προσδοκά η κυβέρνηση από τη σχέση αυτή είναι «αύριο που θα είναι στην αντιπολίτευση όλους αυτούς να τους έχει ρωμαλέους, δυνατούς, στα κάγκελα, στις πλατείες, να μπορούν να κάνουν αυτό που έκαναν».

Τόνισε επίσης πως η ΝΔ ως κυβέρνηση θα «κόψει μαχαίρι» τέτοιες πράξεις. «Αυτή είναι η δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας. Από αύριο δεν θα υπάρχει άσυλο. Διότι άσυλο το 2019 δεν υπάρχει λόγος να υφίσταται. (…) Το άσυλο εξυπηρετεί μόνο αυτούς τους μπαχαλάκηδες», σημείωσε.