ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Η ΔΕΗ τιμωρεί τους συνεπείς καταναλωτές με αυξήσεις 6% στους λογαριασμούς ρεύματος

Δημοσίευση 20 Μαρτίου 2019, 13:00 / Ανανεώθηκε 26 Μαρτίου 2019, 16:05
ΝΔ: Η ΔΕΗ τιμωρεί τους συνεπείς καταναλωτές με αυξήσεις 6% στους λογαριασμούς ρεύματος
Facebook Twitter Whatsapp

«Η ΔΕΗ τιμωρεί τους Έλληνες που πασχίζουν να πληρώσουν με δυσκολία το λογαριασμό του ρεύματος, επιβραβεύοντας ταυτόχρονα τους στρατηγικούς κακοπληρωτές», σημειώνει ο κ. Σκρέκας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή τη μείωση της έκπτωσης που λάμβαναν μέχρι τώρα οι συνεπείς πελάτες της ΔΕΗ.

Σε ανακοίνωσή του, ο τομεάρχης Τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας της ΝΔ, Κώστας Σκρέκας, τονίζει πως:

«Ο ενορχηστρωτής του κινήματος “δεν πληρώνω” κ. Τσίπρας και η διορισμένη από αυτόν διοίκηση της ΔΕΗ, μετά από τέσσερα χρόνια εγκληματικών πολιτικών που μετέτρεψαν τη μεγαλύτερη επιχείρηση της χώρας σε βαθιά προβληματική εταιρεία με ζημιές πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ την ημέρα, στέλνουν τελικά τον λογαριασμό της ανικανότητάς τους στους Έλληνες πολίτες, και μάλιστα στους συνεπείς».

«Η ηγεσία της ΔΕΗ, μπροστά στον τρόμο της ολοκληρωτικής κατάρρευσης της εταιρείας από τα βαριά οικονομικά προβλήματα που έχει περιέλθει, προχωρά σε αυξήσεις 6% των λογαριασμών του ρεύματος μόνο στους συνεπείς καταναλωτές. Τιμωρεί, έτσι, τους Έλληνες που πασχίζουν να πληρώσουν με δυσκολία το λογαριασμό του ρεύματος, επιβραβεύοντας ταυτόχρονα τους στρατηγικούς κακοπληρωτές», σημειώνει ο κ. Σκρέκας και καταλήγει:

«Αυτοί που με τις καταστροφικές επιλογές τους προκάλεσαν προβλήματα βιωσιμότητας στο βασικό πυλώνα του ηλεκτρικού συστήματος της χώρας, με ανυπολόγιστες συνέπειες στην ελληνική οικονομία και κοινωνία, θα λογοδοτήσουν σύντομα».