ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μύδροι Πολάκη κατά Στουρνάρα: «Δεν ντρέπεται να παραμένει στη θέση του;»

Δημοσίευση 27 Μαρτίου 2019, 13:00 / Ανανεώθηκε 27 Μαρτίου 2019, 13:59
Μύδροι Πολάκη κατά Στουρνάρα: «Δεν ντρέπεται να παραμένει στη θέση του;»
Facebook Twitter Whatsapp

Σύμφωνα με δημοσίευμα, συνεργάτης του κ. Στουρνάρα έλαβε δάνεια ύψους 800.000 ευρώ και δεν έχει αποπληρώσει ούτε ένα ευρώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σφοδρή επίθεση κατά του Γιάννη Στουρνάρα εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης, με αφορμή ρεπορτάζ της «Εφημερίδας των Συντακτών», σύμφωνα με το οποίο συνεργάτης του επικεφαλής της ΤτΕ έχει λάβει δάνεια ύψους 800.000 ευρώ και δεν έχει αποπληρώσει ούτε ένα ευρώ.

«Αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη, αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη. Σήμερα δημοσιεύτηκε πως ο Γεώργιος Πάσχας, επιθεωρητής εποπτευόμενων εταιρειών της ΤΤΕ, έχει πάρει αθροιστικά δάνεια ύψους 800.000 ευρώ και δεν αποπλήρωσε ούτε μισό ευρώ. Γεννώνται ερωτήματα για τον Στουρνάρα που έτρεξε να ελέγξει το δικό μου νόμιμο δάνειο, απλά και μόνο να με σπιλώσει. Το δεξί του χέρι που είναι ο Πάσχας, που ετοιμάζει ποσοστά και τον εκπροσωπεί στην εξεταστική της Βουλής, δεν τον πήρε χαμπάρι;», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας και ούτε λίγο ούτε πολύ ζητά την απομάκρυνση του κ. Στουρνάρα από τη θέση του επικεφαλής της ΤτΕ:

«Δεν ντρέπεται να μην τον έχει απολύσει; Να μην με έχει καλέσει να τους πάω εγώ στοιχεία για πολιτικούς που δεν αποπλήρωσαν; Εταιρείες με δάνεια; Πρώτο θέμα λέω! Δεν ντρέπεται ο Στουρνάρας να είναι διευθυντής της ΤτΕ; Ευαισθησία μόνο απέναντι στους αντιπάλους; Κατατέθηκε και η τροπολογία για τα κόκκινα δάνεια, που πάλεψε να μην γίνει. Το Πάσχα της διαπλοκής και του «γλεντάμε» έχει τελειώσει».