ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρεξηγήθηκε και αυτοεξαιρέθηκε η Μ. Ρεπούση από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

της Μαργαρίτας Αργυροπούλου - Δημοσίευση 27 Μαρτίου 2019, 14:00 / Ανανεώθηκε 28 Μαρτίου 2019, 11:47
Παρεξηγήθηκε και αυτοεξαιρέθηκε η Μ. Ρεπούση από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ
Facebook Twitter Whatsapp

Απέσυρε μία ενδεχόμενη υποψηφιότητά της, κάνοντας λόγο για έλλειψη χρόνου ώστε να την υποστηρίξει όπως θα έπρεπε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Με σαφείς αιχμές επειδή δεν συμπεριελήφθη στις χθεσινές ανακοινώσεις των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, η πρώην βουλευτής της ΔΗΜΑΡ και νυν δραστήριο μέλος της «Γέφυρας», Μαρία Ρεπούση ανακοίνωσε ότι δεν επιθυμεί πλέον να είναι υποψήφια.

Η καθηγήτρια Ιστορίας, σε ανάρτησή της στο Facebook, έκανε λόγο για έλλειψη ικανού χρόνου, για να υποστηρίξει την υποψηφιότητά της. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται ενοχλημένη από τη μη ανακοίνωση του ονόματός της, χθες, αν και είχε διαβεβαιώσεις από κυβερνητικά στελέχη. 

«Πίστευα και πιστεύω στο εγχείρημα συγκρότησης μιας μεγάλης προοδευτικής συμμαχίας με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ και δήλωσα παρούσα στις σχετικές διεργασίες από όποια θέση και αν χρειαστεί. Δεν επιθυμώ όμως πια να είμαι υποψήφια στις ευρωεκλογές διότι εκτιμώ ότι δεν έμεινε ικανός χρόνος για να υποστηρίξω όπως θα έπρεπε την υποψηφιότητά μου. Παράλληλα εργάζομαι σε μια θέση απαιτητική και δεν διαθέτω κανένα μηχανισμό υποστήριξης, ούτε κομματικό, ούτε βουλευτικό. Παραμένω βέβαια σταθερή στην πολιτική μου άποψη και ενεργή στην Πρωτοβουλία Προοδευτικών Πολιτών ΓΕΦΥΡΑ. Ο δρόμος είναι δύσβατος αλλά οφείλουμε να τα καταφέρουμε» αναφέρει στην ανάρτησή της.