ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κέλλας: «Fake news με βίντεο, χαρτιά και πιστοποιητικά, δεν υπάρχουν»

Δημοσίευση 4 Απριλίου 2019, 12:00 / Ανανεώθηκε 4 Απριλίου 2019, 12:21
Κέλλας: «Fake news με βίντεο, χαρτιά και πιστοποιητικά, δεν υπάρχουν»
Facebook Twitter Whatsapp

Κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι επενδύει στη σκανδαλολογία εν όψει εκλογών, τονίζοντας: «Είναι 4,5 χρόνια κυβέρνηση. Έχουμε αρχίσει να βλέπουμε τις παρενέργειες της κατάπτυστης Συμφωνίας των Πρεσπών, με τα ελληνικά προϊόντα που οι Σκοπιανοί προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την Ιστορία της Ελλάδας»

«Fake news με βίντεο, χαρτιά και πιστοποιητικά δεν υπάρχουν» δήλωσε στην εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή και τον Δημήτρη Οικονόμου ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Κέλλας, σχολιάζοντας τόσο τη Συμφωνία των Πρεσπών όσο και την υπόθεση Πετσίτη.

Κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι επενδύει στη σκανδαλολογία εν όψει εκλογών, τονίζοντας: «Είναι 4,5 χρόνια κυβέρνηση. Έχουμε αρχίσει να βλέπουμε τις παρενέργειες της κατάπτυστης Συμφωνίας των Πρεσπών, με τα ελληνικά προϊόντα που οι Σκοπιανοί προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την Ιστορία της Ελλάδας».

«Για τα δήθεν υποτιθέμενα σκάνδαλα, αν υπάρχει πχ για τη Novartis κάτι χειροπιαστό, αν φέρουν αριθμό λογαριασμού και ποσό, εγώ πρώτος θα ψηφίσω», υπογράμμισε ο κ. Κέλλας.

Σχολιάζοντας την απόφαση του ΚΑΣ να γνωμοδοτήσει υπέρ κήρυξης μέρους του Πειραιά ως αρχαιολογικού χώρου, δημιουργώντας καθυστερήσεις στο project της Cosco, είπε: «Η πληγή της Ελλάδας είναι η αρχαιολογία και τα δασαρχεία. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα αν δεν πάρεις χαρτιά από αυτές τις δύο υπηρεσίες και αυτοί κωλυσιεργούν συνέχεια».