ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρηστίδης στο «Ακραίως»: Κόμμα μιας χρήσης ο ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσίευση 8 Απριλίου 2019, 12:00 / Ανανεώθηκε 22 Απριλίου 2019, 14:24
Χρηστίδης στο «Ακραίως»: Κόμμα μιας χρήσης ο ΣΥΡΙΖΑ
Facebook Twitter Whatsapp

Ο εκρπόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ αποκάλεσε «ψεύτη» τον πρωθυπουργό ευρισκόμενο σε απόγνωση.

Σκληρή γλώσσα κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα χρησιμοποίησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης στην εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή στον ΣΚΑΪ, με αφορμή την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Γαλάτσι και τη διεύρυνση που επιχειρεί το κυβερνών κόμμα.

Ο κ. Χρηστίδης αποκάλεσε «ψεύτη» τον πρωθυπουργό ευρισκόμενο σε απόγνωση. Μάλιστα σημείωσε ότι τέτοιες κινήσεις ενισχύουν το ΠΑΣΟΚ. «Αν ο Τσίπρας κάνει ακόμα δύο τρεις τέτοιες κινήσεις  θα πάρουμε μεγάλα ποσοστά. Δεν κερδίζει κάτι δείχνει την απόγνωσή του. Ο κ. Τζουμάκας ήταν 25-30 χρόνια στο ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να εκπροσωπήσει το νέο. Ο κ. Τσίπρας είχε την ευκαιρία του, μάζεψε στο Γαλάτσι με 100 πούλμαν κόσμο και «μαϊμού»  υποψηφίους».

Άσκησε δριμεία κριτική στο κυβερνών κόμμα: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα μια χρήσης. Ήρθε με το αντιμνημόνιο, και αυτό θα τον οδηγήσει σε μεγάλη ήττα, γιατί ο Τσίπρας αποδείχθηκε μεγάλος ψεύτης. Έλεγε θα φέρει το νέο και συμπορεύεται με τον κ.Τζουμάκα, την κ. Κουντουρά, και τον κ. Κουίκ».

Παραδέχθηκε ότι «Ως ΠΑΣΟΚ πληγώσαμε και πονέσαμε κόσμο την περίοδο της κρίσης γιατί δεν πίστευαν ότι θα φέρουμε τέτοια μέτρα».

Ερωτώμενος για την επόμενη μέρα των εκλογών τόνισε ότι: «Και ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ έχουν ευθύνη για την καθυστέρηση εξόδου της χώρας από την κρίση. Όμως δεν μπορώ να αποκλείσω συνεργασία με τη ΝΔ, είναι ανοικτό σενάριο και πάνω στο τραπέζι. Θέλουμε να πάμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά και να αναγκάσουμε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ να κάτσουν στο τραπέζι της συναίνεσης. Χρειαζόμαστε κυβερνήσεις ισχυρές για να μην κινδυνεύσουμε από όσα λέει και κάνει ο Ερντογάν και από άλλους στα Βαλκάνια».