ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Μητσοτάκη με εκπροσώπους της ΔΑΠ: Η πρωτιά και τα μηνύματα της κάλπης

Δημοσίευση 11 Απριλίου 2019, 15:00 / Ανανεώθηκε 11 Απριλίου 2019, 15:08
Συνάντηση Μητσοτάκη με εκπροσώπους της ΔΑΠ: Η πρωτιά και τα μηνύματα της κάλπης
Facebook Twitter Whatsapp

Μία ημέρα μετά την πρωτιά της ΔΑΠ στις φοιτητικές εκλογές

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Με εκπροσώπους της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ συναντήθηκε την Πέμπτη ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, λίγο μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των φοιτητικών εκλογών που την έφεραν ξανά στην πρώτη θέση.

Ο πρόεδρος της ΝΔ σημείωσε πως τα αποτελέσματα των εκλογών  είναι «μία ακόμα απόδειξη ότι σε όλους τους κοινωνικούς χώρους οι φιλελεύθερες δυνάμεις ενισχύονται».

Ο κ. Μητσοτάκης σχολιάζει πως «η θέση μας για πλήρη αποκομματικοποίηση του πανεπιστημίου και εκλογή των εκπροσώπων των φοιτητών από ενιαίο ψηφοδέλτιο είναι αδιαπραγμάτευτη και θεωρώ πολύ θετικό ότι σε αυτό συμφωνεί και η ΔΑΠ».

«Μιλήσαμε τέλος για τη χαμηλή συμμετοχή στις χθεσινές εκλογές. Γιατί εκτός από το μήνυμα που έστειλαν όσοι πήγαν να ψηφίσουν, υπάρχει και το μήνυμα που έστειλαν όσοι δεν πήγαν. Γνωρίζω καλά ότι είναι πολλά όσα απογοητεύουν τους σημερινούς φοιτητές και είμαστε αποφασισμένοι να τα αλλάξουμε. Θα είναι πιο εύκολο αν έχουμε και τη δική τους στήριξη και συμμετοχή. Είναι προϋπόθεση να αλλάξουμε τη χώρα και την πολιτική. Και δική μου φιλοδοξία είναι να δυναμώσω ξανά την πίστη των νέων σε αυτήν», καταλήγει ο κ. Μητσοτάκης.