ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στρασβούργο: Την ηγεσία του ΕΛΚ ενημέρωσε για την κατάσταση στη χώρα ο Β. Μεϊμαράκης

Δημοσίευση 18 Απριλίου 2019, 13:00 / Ανανεώθηκε 22 Απριλίου 2019, 17:36
Στρασβούργο: Την ηγεσία του ΕΛΚ ενημέρωσε για την κατάσταση στη χώρα ο Β. Μεϊμαράκης
Facebook Twitter Whatsapp

Στο Στρασβούργο για την προεκλογική καμπάνια του ΕΛΚ βρέθηκε ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Στο Στρασβούργο βρέθηκε ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης και ενημέρωσε την ηγετική ομάδα του ΕΛΚ για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ μετέφερε το κλίμα από τις περιοδείες τις δικές του αλλά και του Κυριάκου Μητσοτάκη σε όλη την Ελλάδα, με τον πολίτη να ανησυχεί για τους κινδύνους που αντιμετωπίζει το ευρωπαϊκό οικοδόμημα και να ζητά μια ενωμένη Ευρώπη που θα υπερασπίζεται τις θεμελιώδεις αξίες της.

Οι εκπρόσωποι των εθνικών κομμάτων του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Kόμματος συναποφάσισαν την κεντρική εκστρατεία του ΕΛΚ για τις ευρωεκλογές, με το σύνθημα «We», γιατί η «δύναμη είναι στο Μαζί». 

Στ κλειστή συνεδρίαση, στο πλαίσιο της ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, οι επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου των κρατών μελών του ΕΛΚ προσκεκλημένοι του Προέδρου του ΕΛΚ Τζότζεφ Ντάουλ και του Προέδρου της ΚΟ του ΕΛΚ και υποψηφίου Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μάνφρεντ Βέμπερ, συζήτησαν το πρόγραμμα, τη στρατηγική και τη δράση του EPP στις μέρες που απομένουν μέχρι την κάλπη της 26ης Μαΐου.

Επίσης ο κ. Μεϊμαράκης συζήτησε με τον κ.Βέμπερ για την επίσκεψή του στην Αθήνα και την επίσημη τελετή έναρξης της προεκλογικής του εκστρατείας, που θα γίνει την Μ. Τρίτη στο Ζάππειο Μέγαρο.

Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν κατά τη διάρκεια του δείπνου με τη συμμετοχή του προεδρείου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.