ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τζαβέλα στο «Ακραίως»: Δεν θα υλοποιηθεί ό,τι σχεδιάζει ο Γαβρόγλου για την Παιδεία

Δημοσίευση 23 Απριλίου 2019, 12:00 / Ανανεώθηκε 23 Απριλίου 2019, 12:33
Τζαβέλα στο «Ακραίως»: Δεν θα υλοποιηθεί ό,τι σχεδιάζει ο Γαβρόγλου για την Παιδεία
Facebook Twitter Whatsapp

«Η μεσαία τάξη είναι οι φτωχοί αυτής της χώρας, που δεν δικαιούνται τίποτα» τσημείωσε η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ.

Πυρά κατά του υπουργού Παιδείας κ. Γαβρόγλου εξαπέλυσε η υποψήφια ευρωβουλευτής με τη ΝΔ Νίκη Τζαβέλα στην εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή και τον Δημήτρη Οικονόμου στον ΣΚΑΪ, με αφορμή το νέο νομοσχέδιο, ενώ προειδοποίησε ότι: «Ότι και να σχεδιάζει ο κ. Γαβρόγλου δεν πρόκειται να υλοποιηθεί. Πόσο θα μείνουν 4-5 μήνες ακόμα;»

«Είναι ντροπή για έναν άνθρωπο που είναι και ακαδημαϊκός. Το σε κάθε χωριό κι ένα πανεπιστήμιο είναι ‘’Μαυρογιαλουρισμός’’. Καλύτερα να ασχοληθούν πως θα βρουν δουλειά τα παιδιά. Αλλά η κυβέρνηση πριν φύγει θέλει να αποδιαρθρώσει τη χώρα σε όλους τους τομείς. Η χώρα είναι τελείως διαλυμένη» τόνισε.

Η κ. Τζαβέλα είναι πεπεισμένη ότι η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ θα είναι μεγαλύτερη από ότι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις και αιτιολόγησε την άποψή της: «Περιοδεύω σε όλη τη χώρα. Δεν υπάρχει μόνο αγανάκτηση και οργή, αλλά και μια βουβή εκδίκηση. Στην περιφέρεια έχουν σταματήσει τα πάντα. Τα έργα που είχαν ξεκινήσει επί Σαμαρά έχουν σταματήσει. Η μεσαία τάξη είναι οι φτωχοί αυτής της χώρας, που δεν δικαιούνται τίποτα».

Ως πρώην ευρωβουλευτής είχε συνεργαστεί με τον υποψήφιο του ΕΛΚ για την προεδρία της Κομισιόν και έπλεξε το εγκώμιό του. «Ξέρει πολύ καλά το μεταναστευτικό και την Ευρώπη. Θα έχουμε έναν άνθρωπο που θα δώσει ανάταση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η οποία είχε ομολογουμένως κάνει μια κοιλιά» παραδέχθηκε και συνέχισε: «Του επιτίθενται γιατί ξέρουν ότι θα εκλεγεί και θα έχει στιβαρότητα».

Αναφερόμενη στις καταγγελίες του επιχειρηματία κ. Μαρινάκη διερωτήθηκε: «Μετά από αυτά που είπε ο κ. Μαρινάκης πως δεν έχει επέμβει ο εισαγγελέας;  Η κυβέρνηση είναι παχύδερμη, το έχει αποδείξει. Οι εισαγγελείς τι κάνουν; Ένα ξέφραγο αμπέλι είναι η χώρα. Οι πολιτικοί που μας κυβερνάνε ξέρουμε τι είναι, η Δικαιοσύνη τι κάνει;».