ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Κόλαφος η έκθεση της ΓΣΕΕ για τον ΣΥΡΙΖΑ - Έχει διαλύσει τη μεσαία τάξη

Δημοσίευση 15 Μαΐου 2019, 14:00 / Ανανεώθηκε 15 Μαΐου 2019, 14:43
ΝΔ: Κόλαφος η έκθεση της ΓΣΕΕ για τον ΣΥΡΙΖΑ - Έχει διαλύσει τη μεσαία τάξη
Facebook Twitter Whatsapp

«Ο μόνος δρόμος για να αυξηθεί ουσιαστικά το εισόδημα όλων των Ελλήνων είναι το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας: μείωση φόρων, κίνητρα για επενδύσεις, δημιουργία πολλών και καλά αμειβόμενων θέσεων εργασίας».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Για «διάλυση της μεσαίας τάξης από την αχρείαστη υπερφορολόγηση» έκανε λόγο ο αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Μαστρογεωργίου, με αφορμή τη δημοσιοποίηση της έκθεσης της ΓΣΕΕ, που έδειξε ότι περισσότεροι από 800.000 εργαζόμενοι αμείβονται με μισθό μικρότερο των 500 ευρώ.

«Η νέα έκθεση της ΓΣΕΕ είναι κόλαφος για τον ΣΥΡΙΖΑ. 1 στους 3 εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα λαμβάνει μισθό κάτω από 500 ευρώ. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της κυβέρνησης Τσίπρα, που πανηγυρίζει για τη δήθεν υπεραπόδοση της οικονομίας, ενώ έχει διαλύσει τη μεσαία τάξη με αχρείαστη υπερφορολόγηση» τόνισε ο κ. Μαστρογεωργίου και πρόσθεσε: «Ο μόνος δρόμος για να αυξηθεί ουσιαστικά το εισόδημα όλων των Ελλήνων είναι το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας: μείωση φόρων, κίνητρα για επενδύσεις, δημιουργία πολλών και καλά αμειβόμενων θέσεων εργασίας».