ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δ. Τζανακόπουλος: Για άλλη μία φορά θα διαψευστούν οι δημοσκοπήσεις την Κυριακή

Δημοσίευση 23 Μαΐου 2019, 19:00 / Ανανεώθηκε 23 Μαΐου 2019, 19:22
Facebook Twitter Whatsapp

«Νομίζω ότι αν η μάχη της πλατείας έχει μικρή σημασία, η μάχη της δημοσκόπησης δεν έχει καμία σημασία», σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Για «εικονική πραγματικότητα» μίλησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα δημοσκοπήσεων που δίνουν ξεκάθαρο προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου.

Ο κ. Τζανακόπουλος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ ρωτήθηκε αν «Υπάρχει σατανικό σχέδιο να πληγεί ο ΣΥΡΙΖΑ;».

«Όχι, δεν υπάρχει κανένα σατανικό σχέδιο, υπάρχουν κατεστημένα συμφέροντα. (….) Υπάρχει προσπάθεια δημιουργίας εικονικής πραγματικότητας. (….) Την Κυριακή θα δούμε αν τελικα υπερίσχυσε η εικονική πραγματικότητα της ΝΔ ή η πραγματική πραγματικότητα», σημείωσε ο κ. Τζανακόπουλος .

«Νομίζω ότι αν η μάχη της πλατείας έχει μικρή σημασία, η μάχη της δημοσκόπησης δεν έχει καμία σημασία. Διότι έχει αποδειχθεί τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και βεβαίως στο εξωτερικό ότι οι δημοσκοπήσεις δεν έχουν τη δυνατότητα να αποτυπώσουν την κοινωνική και πολιτική πραγματικότητα έτσι όπως αυτή κάθε φορά διαμορφώνεται», είπε ακόμα ο κ. Τζανακόπουλος για να προσθέσει: «Το ζήσαμε το 2012, το ζήσαμε το 2015, το ζήσαμε στο δημοψήφισμα νομίζω ότι θα το ζήσουμε και σήμερα».

«Αυτή τη στιγμή η ΝΔ αυτοπαγιδεύτηκε στην εικονική πραγματικότητα που έχει διαμορφώσει εδώ και μία τριετία με δημοσκοπήσεις οι οποίες παρουσίαζαν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να προηγείται με 10, 12, 15 μονάδες. Αυτή τη στιγμή όλοι τρέχουν να τα μαζέψουν. Να μικρύνουν τις διαφορές για να μην έχουν τεράστια προβλήματα, ούτως ή άλλως θα έχουν προβλήματα, μετά το αποτέλεσμα της Κυριακής».

Εκτίμησε, επίσης, πως για άλλη μία φορά «θα διαψευστούν την Κυριακή οι δημοσκοπήσεις».