ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος από τα Χανιά: Καλοδεχούμενος ο Μαρκογιαννάκης στους ΑΝΕΛ

Δημοσίευση 23 Μαΐου 2019, 21:00 / Ανανεώθηκε 23 Μαΐου 2019, 21:26
Καμμένος από τα Χανιά: Καλοδεχούμενος ο Μαρκογιαννάκης στους ΑΝΕΛ
Facebook Twitter Whatsapp

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είχε συνάντηση με τοπικά στελέχη του κόμματος στα Χανιά στο πλαίσιο της περιοδείας του για τις ευρωεκλογές, ενώ αύριο θα περιοδεύσει σε Ζωνιανά και Ανώγεια ενώ θα καταλήξει στο Ηράκλειο απ’ όπου και θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Σίγουρος ότι ο λαός «δεν θα ξεχάσει τα ευεργετήματα της προηγούμενης κυβερνητικής περιόδου, ειδικά στα θέματα την ευθύνη των οποίων είχαν υπουργικά στελέχη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων», εμφανίστηκε ο Πάνος Καμμένος κατά την επίσκεψή του στα Χανιά.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είχε συνάντηση με τοπικά στελέχη του κόμματος στα Χανιά στο πλαίσιο της περιοδείας του για τις ευρωεκλογές, ενώ αύριο θα περιοδεύσει σε Ζωνιανά και Ανώγεια ενώ θα καταλήξει στο Ηράκλειο απ’ όπου και θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Ο κ. Καμμένος. σύμφωνα με το zarpanews, δήλωσε ότι ο λαός θα πρέπει να αναλογιστεί και να βαθμολογήσει το κόμμα του, που συμμετείχε στην κυβέρνηση και κατάφερε να βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια και να στηρίξει τα χαμηλά στρώματα: “Δεν μπορώ να πω ότι σώσαμε τον ελληνικό και ότι όλα είναι ανθισμένα, αλλά τουλάχιστον σταμάτησε η κατρακύλα” είπε χαρακτηριστικά.

Σχολιάζοντας ειδικά για τη συνεργασία του με στελέχη της αυτοδιοίκησης στα Χανιά, είπε ότι και η παραχώρηση του στρατοπέδου Μαρκοπούλου στην χανιώτικη κοινωνία αλλά και άλλες συζητήσεις που έγιναν για διάφορες δραστηριότητες, ήταν στο πλαίσιο του νόμου και έγιναν προς όφελος του Χανιώτικου λαού.

Ανοικτό κάλεσμα στον Χρήστο Μαρκογιαννάκη

«Είμαστε πολλά χρόνια φίλοι και συνάδελφοι με τον Χρήστο Μαρκογιαννάκη, δεν χρειάζεται να του κάνουμε ή να κάνει πρόταση. Το δικό μας σύνθημα στις επόμενες εκλογές είναι πρώτα η Ελλάδα. Αν και ο ίδιος έχει σύνθημα πρώτα τα Χανιά, τότε είναι καλοδεχούμενος να έρθει στους Ανεξάρτητους Έλληνες», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κάμμενος πυροδοτώντας νέα σενάρια για τον Χανιώτη πολιτικό.

Ο κ. Καμμένος τέλος, εξέφρασε την αισιοδοξία του για τις προσεχείς Ευρωεκλογές, αλλά και για να αλλάξει το “γερμανικό προτεκτοράτο”, όπως είπε, ότι έχει καταντήσει η Ευρώπη τα τελευταία χρόνια ενάντια στις ίσες ευκαιρίες αλλά και το ευρωπαϊκό ιδεώδες με το οποίο εισήλθε η χώρα στην μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια.