ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από Βρυξέλλες… Σύνταγμα: Ο Ανδρουλάκης δηλώνει παρών και στις εθνικές εκλογές

Δημοσίευση 29 Μαΐου 2019, 19:00 / Ανανεώθηκε 29 Μαΐου 2019, 20:24
Από Βρυξέλλες… Σύνταγμα: Ο Ανδρουλάκης δηλώνει παρών και στις εθνικές εκλογές
Facebook Twitter Whatsapp

Αν εκλεγεί στο εθνικό κοινοβούλιο ο Νίκος Ανδρουλάκης, τη θέση του στην Ευρωβουλή θα πάρει ο Νίκος Παπανδρέου.

 

Υποψήφιος και στις εθνικές εκλογές προτίθεται να είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης. «Θέλω να στηρίξω την παράταξη και στη μάχη των Εθνικών εκλογών» δήλωσε το απόγευμα στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Ανδρουλάκης.

Ο κ. Ανδρουλάκης επανεξελέγη πρώτος ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ την περασμένη Κυριακή και, ενώ η καταμέτρηση συνεχίζεται, υπολογίζεται ότι θα φθάσει τους 170.000 σταυρούς. Ακολουθεί η Εύα Καϊλή που εκλέγεται και ο Νίκος Παπανδρέου που δεν εκλέγεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Ανδρουλάκης δεν έχει καταλήξει ακόμη σε ποιά εκλογική περιφέρεια επιθυμεί να είναι υποψήφιος βουλευτής. Αυτό θα αποφασιστεί σε συνάντηση που θα έχει με την Φώφη Γεννηματά.

Αξίζει να σημειωθεί πως νωρίτερα ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά, Ανδρέας Τσούνης, είχε κάνει ανάρτηση στο Facebook, με την οποία προανήγγειλε τη συμμετοχή του Νίκου Ανδρουλάκη στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στις εθνικές εκλογές. Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα κατέβασε την ανάρτησή του. «Κατεβαίνει και ο Ανδρουλάκης στις εθνικές εκλογές. Πανστρατιά του Κινήματος Αλλαγής για Πολιτική Ανατροπή με Προοδευτικό Πρόσημο», είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται πως αν εκλεγεί στο εθνικό κοινοβούλιο ο Νίκος Ανδρουλάκης, τη θέση του στην Ευρωβουλή θα πάρει ο Νίκος Παπανδρέου.