ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι Έλληνες Ριζοσπάστες δεν θα κατέβουν στις εθνικές εκλογές

Δημοσίευση 30 Μαΐου 2019, 15:00 / Ανανεώθηκε 3 Ιουνίου 2019, 15:41
Οι Έλληνες Ριζοσπάστες δεν θα κατέβουν στις εθνικές εκλογές
Facebook Twitter Whatsapp

Ο Σάββας Τσιτουρίδης κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν δυνάμεις που πιστεύουν στην ενότητα των λαών της Ευρώπης, και που θα επαναφέρουν τη χώρα μας στην κανονικότητα

Την απόφαση να μην… κατέβουν στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου πήραν οι Έλληνες Ριζοσπάστες, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος, Σάββας Τσιτουρίδης.

Ο κ. Τσιτουρίδης ευχαρίστησε τους «9.240 Ελληνίδες και Έλληνες που στις ευρωεκλογές ξεπερνώντας την πόλωση και τις διχαστικές λογικές στήριξαν το νέο εγχείρημα και το πρόγραμμά μας για την Ελλάδα που αξίζουμε στην Ευρώπη που θέλουμε».

Σε αυτό το πλαίσιο, αποτιμά ότι η θετική τους ψήφο δίνει στο κόμμα τη δημοκρατική νομιμοποίηση για να συνεχίσει «την πορεία του ακηδεμόνευτου ριζοσπαστισμού».

 «Το μήνυμα των ευρωεκλογών και οι αντικειμενικές συνθήκες που διαμορφώνονται από την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες μας οδηγούν σήμερα στην απόφαση να μη μετέχουμε στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου», σημείωσε ο πρώην υπουργός, που κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν δυνάμεις που πιστεύουν στην ενότητα των λαών της Ευρώπης, και που θα επαναφέρουν τη χώρα μας στην κανονικότητα, χωρίς δεσμεύσεις και ιδεοληψίες.