ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σβίγκου: Υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ αποκαλεί τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ αιχμαλώτους πολέμου!

Δημοσίευση 30 Μαΐου 2019, 16:00 / Ανανεώθηκε 3 Ιουνίου 2019, 15:13
Σβίγκου: Υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ αποκαλεί τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ αιχμαλώτους πολέμου!
Facebook Twitter Whatsapp

Οξεία αντίδραση της εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ και του Δημήτρη Παπαδημούλη στα λεγόμενα του Αριστοτέλη Αϊβαλιώτη.

Την έντονη ενόχληση της Κουμουνδούρου προκάλεσαν τα όσα είπε σε τηλεοπτική εκπομπή ο Αριστοτέλης Αϊβαλιώτης, υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στον Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών.

«Παρά τις εντολές για σεμνότητα και μετριοπάθεια, δεν μπορούν να κρύψουν το πραγματικό τους πρόσωπο», σχολιάζει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, η οποία διευκρινίζει σε ανάρτηση που έκανε στο twitter: Υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ αποκαλεί τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ "αιχμαλώτους πολέμου" αλλά μας "καθησυχάζει" ότι θα... σεβαστεί τη Σύμβαση της Γενεύης!».

Παπαδημούλης: «Θα τον διαγράψουν κι αυτόν ή όλα καλά;»

Άμεση ήταν και η αντίδραση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος σημειώνει: «Ο Υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Αριστοτέλης Αιβαλιώτης, πρώην στέλεχος της Μαοικής ΠΠΣΠ, απειλεί: "Θα σας συμπεριφερθούμε όπως στους αιχμαλώτους πολέμου". Το δήθεν ήπιο στυλ του Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι μια μάσκα υποκρισίας. Θα τον διαγράψουν κ αυτόν ή όλα καλά;».

Τι είπε ο Αριστοτέλης Αϊβαλιώτης

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευελπιστεί να είναι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων και πρέπει να το αποδείξουμε όλοι μας με τη στάση μας. Υπάρχει και η σύμβαση της Γενεύης, η οποία προβλέπει ανθρωπιστική μεταχείριση των αιχμαλώτων των πολέμων, είτε των πραγματικών είτε των πολιτικών», ανέφερε ο υποψήφιος πολιτικός σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο κανάλι attica.