ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκτός ψηφοδελτίων του ΚΙΝΑΛ λόγω Βενιζέλου και ο Δημήτρης Λιντζέρης

Δημοσίευση 2 Ιουνίου 2019, 17:00 / Ανανεώθηκε 2 Ιουνίου 2019, 17:50
Εκτός ψηφοδελτίων του ΚΙΝΑΛ λόγω Βενιζέλου και ο Δημήτρης Λιντζέρης
Facebook Twitter Whatsapp

«Πυρά» κατά της Φώφης Γεννηματά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Την πρόθεσή του να μην είναι υποψήφιος στα ψηφοδέλτια του Κινήματος Αλλαγής στις επερχόμενες εθνικές εκλογές ανακοίνωσε ο τέως βουλευτής και τέως Πρόεδρος του ΕΟΦ Δημήτρης Λιντζέρης, ύστερα από την αποχώρηση του Ευάγγελου Βενιζέλου, εξαπολύοντας παράλληλα «πυρά» κατά της Φώφης Γεννηματά.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Λιντζέρης γράφει:

«Ο εξοβελισμός του Ευάγγελου Βενιζέλου, επιβεβαιώνει την ανομολόγητη επιδίωξη ενός συστήματος να οδηγήσει τις δυνάμεις της προοδευτικής αλλαγής στην αγκαλιά του κου Τσίπρα.

Η κα Γεννηματά χωρίς το απαιτούμενο πολιτικό βάθος, χωρίς ιστορική συνείδηση και ευθύνη, αντιστρατεύεται την ανάγκη ανασύστασης της Δημοκρατικής Παράταξης. Επιδιώκει τη χειραγώγηση και τον προσωπικό έλεγχο των δυνάμεων του ΚΙΝΑΛ, μετατρέποντάς το σε ένα ιδιότυπο, ιδιωτικό κόμμα».

«Δεν ενδιαφέρεται αν αυτές οι μεθοδεύσεις συρρικνώνουν την απήχηση και επιρροή του κινήματός μας. Δεν ενδιαφέρεται αν στερεί από τη χώρα τη δυνατότητα να πάει μπροστά. Μοναδικό της μέλημα είναι να στήσει γέφυρες για σύμπραξή της με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Προσωπικά, αρνούμαι κατηγορηματικά να συμπράξω στα ευτελή αυτά σχέδια.

Η αποχώρησή μου από το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στη Β' περιφέρεια Πειραιά είναι πράξη υποχρεωτική και αυτονόητη», καταλήγει.

Δείτε την ανάρτηση του Δημήτρη Λιντζέρη: