ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι δράσεις της ΝΔ με αφορμή την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος

Δημοσίευση 5 Ιουνίου 2019, 17:00 / Ανανεώθηκε 5 Ιουνίου 2019, 17:38
Οι δράσεις της ΝΔ με αφορμή την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος
Facebook Twitter Whatsapp

Άλλαξε το σήμα του κόμματος

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος, η Νέα Δημοκρατία αναλαμβάνει σειρά δράσεων για την ευαισθητοποίηση των πολιτών και την προβολή του προγράμματος της.

Οι δράσεις της:

  • Οι Γραμματείες Ποιότητας Ζωής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας και η ΟΝΝΕΔ διοργανώνουν από κοινού τη δράση «Υμηττός - Γινόμαστε Εθελοντές» σήμερα στις 18.30 στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης του Συνδέσμου Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού και περιλαμβάνει εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, ποτίσματος, ανακύκλωσης και ευαισθητοποίησης. Στην δράση αυτή θα συμμετάσχει και ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης συζητώντας με πολίτες για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα μας από την κλιματική αλλαγή.
  • Δημοσίευση βίντεο στο οποίο ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, παρουσιάζει τους βασικούς άξονες της πολιτικής του κόμματος για το Περιβάλλον.
  • Αλλάζει το σήμα της Νέας Δημοκρατίας για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και παρουσιάζει με infographic τους βασικούς λόγους για τους οποίους το κτίριο που φιλοξενεί τα κεντρικά γραφεία του Κόμματος στο Μοσχάτο είναι μόλις το 14ο στην Ελλάδα που έχει λάβει τη διάκριση LEED για την εξοικονόμηση φυσικών πόρων.