ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στήριξη Σπίρτζη στην Χριστοδουλοπούλου: «Η παραίτηση της δείχνει το ήθος της»

Δημοσίευση 7 Ιουνίου 2019, 13:00 / Ανανεώθηκε 7 Ιουνίου 2019, 13:43
Στήριξη Σπίρτζη στην Χριστοδουλοπούλου: «Η παραίτηση της δείχνει το ήθος της»
Facebook Twitter Whatsapp

«Η Τασία Χριστοδουλοπούλου με τη στάση ζωής της δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα για τέτοιου είδους αναφορές. Η παραίτησή της δείχνει το ήθος της» σημείωσε ο Υπουργός.

“Οι μετατάξεις γίνονται πλέον με διαφάνεια μέσω της κινητικότητας” δήλωσε στο ρ/σ News 24/7 και την εκπομπή του Βασίλη Σκουρή, ο Χρήστος Σπίρτζης.

Ο Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών έκανε λόγο για υπηρεσιακές μεταβολές που είχαν προγραμματιστεί εδώ και καιρό, χωρίς να αποσπαστεί κανείς και χωρίς να γίνει ρουσφέτι. Πρόσθεσε ότι εδώ και τέσσερα χρόνια γίνονται συζητήσεις για παραπολιτικά θέματα τα οποία μπαίνουν στο επίκεντρο της συζήτησης.

Η Τασία Χριστοδουλοπούλου με τη στάση ζωής της δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα για τέτοιου είδους αναφορές. Η παραίτησή της δείχνει το ήθος της” σημείωσε ο Υπουργός.

Κατηγόρησε τη ΝΔ για πολιτικές που ταυτίζονται με τις θέσεις του ΔΝΤ και επέρριψε ευθύνη στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη μη διεξαγωγή debate με τον Πρωθυπουργό ενώ σκληρή ήταν η κριτική του στο ΚΙΝΑΛ.

“Το ΚΙΝΑΛ συνεχίζει την ίδια πολιτική, αγκαλιά με τη ΝΔ στο αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο για να μη γίνει μια προοδευτική συμμαχία. Θέλει να διατηρήσει τον αρραβώνα ή το γάμο με τη Δεξιά” υποστήριξε και κάλεσε το ΚΙΝΑΛ να τοποθετηθεί για το αν θα συνεργαστεί την επόμενη μέρα των εκλογών και με ποιον.