ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ η Αχτσιόγλου, υπηρεσιακός ΥΠΕΣ ο Ρουπακιώτης και «υπηρεσιακός» εκπρόσωπος ο Κρέτσος

του Αντώνη Αντζολέτου - Δημοσίευση 11 Ιουνίου 2019, 11:00 / Ανανεώθηκε 11 Ιουνίου 2019, 12:00
Εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ η Αχτσιόγλου, υπηρεσιακός ΥΠΕΣ ο Ρουπακιώτης και «υπηρεσιακός» εκπρόσωπος ο Κρέτσος
Facebook Twitter Whatsapp

Συνεδρίαση και για την ολοκλήρωση των ψηφοδελτίων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αύριο θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να ολοκληρωθεί η κατάρτιση των ψηφοδελτίων του κόμματος, καθώς μέχρι στιγμής είναι έτοιμα κατά 70% και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες, αλλά και ορισμένες “πινελιές” που θέλει να βάλει και ο ίδιος ο πρωθυπουργός ειδικά στο ψηφοδέλτιο επικρατείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newpost, στη θέση του Αλέξη Χαρίτση στο Υπουργείο Εσωτερικών θα τοποθετηθεί ο Αντώνης Ρουπακιώτης, ο οποίος έχει διατελέσει  πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, υπηρεσιακός Υπουργός Εργασίας στην κυβέρνηση Πικραμμένου καθώς και Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην κυβέρνηση Σαμαρά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, φαίνεται να «κλειδώνει» ο Λευτέρης Κρέτσος για τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου. Ο κ. Κρέτσος από τον Αύγουστο του 2018 είχε αναλάβει Υφυπουργός στο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής.

Όπως είχε δημοσιεύσει το Newpost, εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ αναλαμβάνει η Έφη Αχτσιόγλου.

Στον σχεδιασμό του ΣΥΡΙΖΑ είναι να ξεκινήσουν άμεσα οι εξορμήσεις στην Περιφέρεια, ενώ οι μεγάλες συγκεντρώσεις θα γίνουν την τελευταία βδομάδα πριν τις εκλογές.