ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επανέρχεται ο Κοτζιάς με πυρά κατά του Τσίπρα και ερωτήματα στον ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσίευση 12 Ιουνίου 2019, 21:00 / Ανανεώθηκε 20 Ιουνίου 2019, 14:43
Επανέρχεται ο Κοτζιάς με πυρά κατά του Τσίπρα και ερωτήματα στον ΣΥΡΙΖΑ
Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Facebook Twitter Whatsapp

Τι απάντησε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών στα όσα είπε ο Αλ. Τσίπρας στον Alpha

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επανήλθε με νέα επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, ο οποίος μέσω της κίνησης ΠΡΑΤΤΩ σήμερα ανακοίνωσε πως δεν θα κατέλθει στις εκλογές.

Σχολιάζοντας την τοποθέτηση του πρωθυπουργού για τους λόγους της διαφωνίας του ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΡΑΤΤΩ, ο κ. Κοτζιάς σε ανάρτησή του στο Twitter έγραψε:

«Παρακαλώ ας απαντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ @atsipras Δημόσια στο εξής ερώτημα: Για πιο λόγο αρνήθηκε υποψηφιότητα Σάββα Σαπαλιδη, Προέδρου Εμπορικού+ Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Φλώρινας, ικανότερο μαχητή και πιο σταθερό υποστηρικτή σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα της Συμφωνίας των Πρεσπών; Περιμένω».

 

Νωρίτερα, μέσω του Alpha ο κ. Τσίπρας, απαντώντας στα όσα καταλόγισε στον ΣΥΡΙΖΑ η κίνηση ΠΡΑΤΤΩ του Ν. Κοτζιά, ο πρωθυπουργός επιχείρησε να ρίξει τους τόνους, μιλώντας με θετικά λόγια για τον πρώην υπουργό Εξωτερικών. «Σέβομαι την απόφαση του κ. Κοτζιά, ήταν απόφασή του να μην κατέλθει στις εκλογές. Μιλάω με τα καλύτερα λόγια για τον κ. Κοτζιά και θα του πιστώνω πάντα ένα μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία της συμφωνίας των Πρεσπών. Υπήρξαν κάποιες προστριβές, το ΠΡΑΤΤΩ  πρότεινε κάποιες προσωπικότητες να μπουν στα ψηφοδέλτια, οι τοπικές οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ τις απέρριψαν. Ο κ. Κοτζιάς θα είναι ένας χρήσιμος πολίτης για την Αριστερά και την Ελλάδα», τόνισε ο κ. Τσίπρας.