ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ι. Φωτήλας στα «Ακραία Φαινόμενα»: Αστείο να λέμε ότι φοβάται να αντιπαρατεθεί με τον Τσίπρα ο Μητσοτάκης

Δημοσίευση 22 Ιουνίου 2019, 11:00 / Ανανεώθηκε 22 Ιουνίου 2019, 11:32
Ι. Φωτήλας στα «Ακραία Φαινόμενα»: Αστείο να λέμε ότι φοβάται να αντιπαρατεθεί με τον Τσίπρα ο Μητσοτάκης
Facebook Twitter Whatsapp

«Θέλουμε το ντιμπέιτ με όλα τα κόμματα, γιατί όλα τα κόμματα πρέπει να μιλήσουν», σχολίασε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα.

 

Θέση για το ντιμπέιτ που βρίσκεται στον «αέρα» πήρε μιλώντας στα «Ακραία Φαινόμενα» ο Ιάσων Φωτήλας, υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

«Το ερώτημα από χθες μάλλον πρέπει να το απαντήσει ο κ. Τσίπρας. Η αλήθεια είναι, για να αφήσουμε και αυτή την καραμέλα ότι ο κ. Μητσοτάκης φοβάται να αντιπαρατεθεί με τον κ. Τσίπρα, ο Μητσοτάκης με τον Τσίπρα έχει αντιπαρατεθεί 150 φορές μέσα στη Βουλή και τις περισσότερες από αυτές με πρωτοβουλία του Κυριάκου Μητσοτάκη. Τα αποτελέσματα αυτών των αντιπαραθέσεων μάλλον τα είδαμε στο εκλογικό αποτέλεσμα. Άρα είναι αστείο να λέμε ότι φοβάται να αντιπαρατεθεί. Από εκεί και πέρα θα ήθελα να μάθω γιατί το 2009 που ο κ. Τσίπρας δεν ήταν μέσα στα δύο πρώτα κόμματα πίστευε ότι είναι αντιδημοκρατικό να εξαιρέσεις τα υπόλοιπα κόμματα. Το τρίτο που θέλω να πω είναι ότι εχθές ακούσαμε τον κ. Τσίπρα να υποτιμά το ντιμπέιτ. Ένα ντιμπέιτ που έχει ξεκινήσει με μία διακομματική συμφωνία στην οποία όλοι τα είχαν βρει. Εδώ μιλάμε για ένα θεσμό που de facto έτσι λειτουργεί. Ξαφνικά είδαμε να το υποτιμά και μάλιστα αν θέλουμε να πούμε και την αλήθεια να επιδεικνύει μια τεράστια αλαζονεία του τύπου εγώ δεν χρειάζεται να έρθω, θα βγω με Skype, αυτό το Πολάκειο ήθος. (…) Είναι σα να λέει ‘σας έχω γατάκια’», σημείωσε.

«Θέλουμε το ντιμπέιτ με όλα τα κόμματα, γιατί όλα τα κόμματα πρέπει να μιλήσουν. Ο κ. Τσίπρας το θέλει τελικά το ντιμπέιτ;», ανέφερε ο κ. Φωτήλας.