ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Γιαννακόπουλου - Μητσοτάκη για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού

Δημοσίευση 26 Ιουνίου 2019, 13:00 / Ανανεώθηκε 26 Ιουνίου 2019, 13:26
Συνάντηση Γιαννακόπουλου - Μητσοτάκη για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού
Facebook Twitter Whatsapp

Ικανοποιημένος ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού

Τη στήριξή του στο ζήτημα κατασκευής του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη σημερινή συνάντησή του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.

Ικανοποιημένος δήλωσε λίγο μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM.

Όπως είπε, περιμένει πλέον τα λόγια να γίνουν πράξεις μετά τις επικείμενες εθνικές εκλογές, εφόσον η Νέα Δημοκρατία θα είναι η επόμενη κυβέρνηση. 

«Τα περισσότερα είχαν ειπωθεί και στη συνάντηση που είχα με τον κ. Μπακογιάννη. Ο δήμος είναι αυτός που έχει μεγαλύτερο ρόλο στο έργο αυτό. Όπως είχα πει και τότε, ήταν μια πάρα πολύ εποικοδομητική συνάντηση, υπάρχει μεγάλη επιθυμία από τον δήμο να προχωρήσει. Έμεναν κάποια πράγματα, που έπρεπε να συζητηθούν και με τον κ. Μητσοτάκη, ως εν δυνάμει κυβέρνηση. Άκουσα αυτά που ήθελα να ακούσω από τον κ. Μητσοτάκη. Υπάρχει και από εκεί πολύ μεγάλη διάθεση να προχωρήσει το έργο. Είναι κάτι καλό για την Αθήνα, είναι κάτι καλό για τη χώρα, είναι καλό για την ανεργία, είναι καλό για τον Παναθηναϊκό. Ελπίζουμε αυτά που ακούσαμε να γίνουν πράξη και μετά τις εκλογές», τόνισε ο κ. Γιαννακόπουλος.

Στην ερώτηση αν είναι αισιόδοξος για το έργο, απάντησε: «Εγώ οφείλω, όπως έχω ξαναπεί, να προσπαθώ να δημιουργηθεί μια Παναθηναϊκή πολιτεία, μία κοινή στέγη. Είναι ο μόνος τρόπος ώστε ο Παναθηναϊκός να είναι αυτάρκης, αυτόφωτος και αυτοχρηματοδοτούμενος. Θέλω να πιστεύω ότι θα προχωρήσει. Επειδή όμως έχουμε καεί με το "Athens Alive" και άλλες περιπτώσεις, είμαι υπερβολικά συγκρατημένος».