ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπαθεοδώρου στο «Ακραίως»: Δεν θα αφήσουμε τη χώρα ακυβέρνητη

Δημοσίευση 28 Ιουνίου 2019, 11:00 / Ανανεώθηκε 28 Ιουνίου 2019, 11:31
Παπαθεοδώρου στο «Ακραίως»: Δεν θα αφήσουμε τη χώρα ακυβέρνητη
Facebook Twitter Whatsapp

«Είναι ξεκάθαρο, θα συμπράξουμε με το πρώτο κόμμα για να φύγει η απλή αναλογική από το τραπέζι».

«Δεν θα αφήσουμε τη χώρα ακυβέρνητη, δεν θα πάει σε εκλογές με απλή αναλογική» διαμήνυσε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Θεόδωρος Παπαθεοδώρου στην εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή και τον Δημήτρη Οικονόμου στον ΣΚΑΪ.

Ο κ. Παπαθεοδώρου ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να υπάρξει κυβέρνηση ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, διότι «το αποτέλεσμα των εκλογών είναι τέτοιο που δεν αφήνει περιθώρια. Εμείς ζητάμε να επιβεβαιώσει ο λαός την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ».

Μάλιστα υποστήριξε πως δεν βλέπει ρεύμα πως το κυβερνών κόμμα. «Στις περιοδείες μου ΣΥΡΙΖΑ δεν έχω συναντήσει, δεν βλέπω στην κοινωνία πολίτες να τον στηρίζουν. Αγωνιζόμαστε για ένα ισχυρό ποσοστό του ΚΙΝΑΛ, το οποίο θα είναι κρίσιμο και χρήσιμο για να διασφαλιστεί η πολιτική σταθερότητα στη χώρα».

Σημείωσε ότι το ΚΙΝΑΛ θα συμπράξει με το πρώτο κόμμα και εξήγησε τους λόγους. «Την επόμενη μέρα, νιώθω ανάγκη να αναδειχθεί η αλήθεια για θέματα που έχουν βασανίσει τη Δημοκρατία και τους θεσμούς. Να ψάξουμε τι έγινε με τη σκευωρία της Novartis, τι έγιναν τα χρήματα του προσφυγικού κλπ. Θα συμπράξουμε στα μείζονα θέματα. Δεν θέλουμε να θωρακίσουμε τη Δικαιοσύνη, δεν θέλουμε την ασφάλεια του πολίτη έτσι όπως την έχει καταντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ».

Πρώτη προτεραιότητα; «Είναι ξεκάθαρο, θα συμπράξουμε με το πρώτο κόμμα για να φύγει η απλή αναλογική από το τραπέζι. Χρειάζεται ένας καλός εκλογικός νόμος. Πολιτική σταθερότητα σημαίνει να μην κάνουμε εκλογές ανά έξι μήνες».