ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης από Έβρο: Θα δημιουργήσουμε ευημερία για όλους, κυρίως για τους εργαζόμενους

του Γιώργου Δ. Ευθυμίου - Δημοσίευση 28 Ιουνίου 2019, 14:00 / Ανανεώθηκε 28 Ιουνίου 2019, 14:24
Μητσοτάκης από Έβρο: Θα δημιουργήσουμε ευημερία για όλους, κυρίως για τους εργαζόμενους
Facebook Twitter Whatsapp

«Η αποχή είναι ήττα της δημοκρατίας», τόνισε.

Μήνυμα ότι «η δουλειά δεν έχει τελειώσει ακόμα» έστειλε από την Αλεξανδρούπολη ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης σημειώνοντας πως «στις ευρωεκλογές πετύχαμε μια μεγάλη νίκη, όμως στις 7 Ιουλίου είναι η τελική μάχη νίκη όλων τω Ελλήνων».

«Το μήνυμα της νίκης φεύγει δυνατό από την Αλεξανδρούπολη. Ακολούθησα ακριβώς την ίδια διαδρομή στον Έβρο με αυτή που έκανα όταν ήταν να εκλεγώ στη ΝΔ», είπε αρχικά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας στους πολίτες της Αλεξανδρούπολης και πρόσθεσε ότι «Θα βάλουμε τέλος στη μιζέρια και στην ανασφάλεια».

Υπογράμμισε πως στόχος είναι να ξαναμπεί η χώρα σε αναπτυξιακή τροχιά και έκανε λόγο για «μια πατρίδα φωτεινή αισιόδοξη με πολλές αισιόδοξες δουλειές για κάθε έλληνα και κάθε ελληνίδα».

Αναφερόμενος στον Έβρο ο κ. Μητσοτάκης σχολίασε: «Και να ήθελα να ξεχάσω τον Έβρο επειδή η σύζυγος μου δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Σουφλί δεν θα με άφηνε να τον ξεχάσω».

«Δεν δικαιολογείται εφησυχασμός»

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έστειλε ακόμα μήνυμα πως δεν δικαιολογείται κανένας εφησυχασμός και καμία προεξόφληση του εκλογικού αποτελέσματος.

«Η αποχή είναι ήττα της δημοκρατίας, κυρίως τα νέα παιδιά, η νεολαία που μας υποστηρίζει», σημείωσε προσθέτοντας πως «Αυτό είναι το μήνυμα της τελευταίας εβδομάδας, αρκετά ψέματα έχουν πει οι Συριζαίοι μην τους επιτρέπετε να βάζουν ψέματα στο δικό μας το στόμα. Θέλουμε να δημιουργήσουμε νέες δουλειές».

«Η ευημερία που θα δημιουργήσουμε αφορά όλους, κυρίως τους εργαζόμενους. Να δημιουργήσουμε καλούς μισθούς», συμπλήρωσε.

Ο κ. Μητσοτάκης είπε ακόμα: «Ακολουθώ μια αντίστοιχη διαδρομή με αυτή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη πριν 30 χρόνια. Καλούμαστε να αναλάβουμε το έργο μιας εθνικής ανασυγκρότησης, να προβάλουμε διεθνώς μια φωτεινή Ελλάδα. Θέλω εδώ στον Έβρο να κάνουμε το 4-0. Και να υποδέχθηκε και στις τάξεις μας συμπολίτες μας που δεν μας έχουν ξαναψηφίσει».

«Θέλω στις 7 Ιουλίου να είναι μια μέρα γιορτής, όχι προσωπικής, ίσως δεν το σκέφτηκε ο Τσίπρας όταν τις προκήρυξε. Θα είναι μια μέρα γιορτής για όλη την Ελλάδα», πρόσθεσε.

«Σαν τέσσερα χρόνια από σήμερα έκλειναν οι τράπεζες και έκαναν το δημοψήφισμα και εξαπάτησαν τους Έλληνες και η ΝΔ κράτησε την Ελλάδα στην Ευρώπη. Εμείς ξέρουμε πως θα διαπραγματευτούμε υπερήφανα στην Ευρώπη», κατέληξε.