ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαλέλης στο «Ακραίως»: Κάποιοι βολεύονται να είναι κόμμα του κέντρου - Διαφωνώ με το μήνυμα της Γεννηματά

Δημοσίευση 12 Ιουλίου 2019, 11:00 / Ανανεώθηκε 12 Ιουλίου 2019, 11:03
Μαλέλης στο «Ακραίως»: Κάποιοι βολεύονται να είναι κόμμα του κέντρου - Διαφωνώ με το μήνυμα της Γεννηματά
Facebook Twitter Whatsapp

«Χάσαμε από τον ΣΥΡΙΖΑ σε αυτό τον αγώνα»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αιχμές κατά της Φώφης Γεννηματά άφησε ο Σταμάτης Μαλέλης που παραιτήθηκε από τη θέση  του γραμματέα στον Τομέα Επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ακραίως» στον ΣΚΑΪ, με τον Τάκη Χατζή και τον Δημήτρη Οικονόμου, ξεκαθάρισε ότι διαφωνεί με το μήνυμα της επικεφαλής Κινήματος Αλλαγής περί κόμματου «του μεσαίου χώρου και του κέντρου», λέγοντας: «Δεν συμφωνώ και δεν έχουμε αποφασίσει πουθενά τέτοια πολιτική. Πρέπει να γίνουμε πιο ριζοσπαστικό κόμμα. Δεν είμαστε κόμμα του κέντρου. Κόμμα του κέντρου θέλουν αυτοί που βολεύονται».

Ο ίδιος, όπως είπε, παραμένει στο ΚΙΝΑΛ, με στόχο «να πάρουμε τον κόσμο μας πίσω», υπογραμμίζοντας: «Χάσαμε από τον ΣΥΡΙΖΑ σε αυτό τον αγώνα».

Σχολιάζοντας το περίφημο προεκλογικό σποτάκι του ΚΙΝΑΛ, με τις «ζωντανές» κονσέρβες, ο κ. Μαλέλης, αν και υπεύθυνος στον τομέα της επικοινωνίας τότε, υποστήριξε πως δεν το είχε δει! «Εδώ και δύο μήνες δεν έχω καμία επαφή με την επικοινωνιακή ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Εγώ είδα το σποτάκι στον αέρα και προσπαθούσα να καταλάβω τι γίνεται με τις κονσέρβες. Δεν προβληματίστηκαν αν εγώ πρέπει να δω αυτό το σποτ! Δεν με πήραν από το κόμμα μου!

Τέλος, ο κ. Μαλέλης έκρινε θετικά τις πρώτες ημέρες διακυβέρνησης της ΝΔ, ενώ αναφερόμενος σε όσους από το ΚΙΝΑΛ κλείνουν το μάτι στο κυβερνών κόμμα, είπε: «Ελπίζω να μην το κάνουν…».