ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τηλεφωνικές επικοινωνίες Τριντό και Μόρισον με τον Πρωθυπουργό

του Γιώργου Δ. Ευθυμίου - Δημοσίευση 12 Ιουλίου 2019, 11:00 / Ανανεώθηκε 12 Ιουλίου 2019, 11:36
Τηλεφωνικές επικοινωνίες Τριντό και Μόρισον με τον Πρωθυπουργό
Facebook Twitter Whatsapp

Τηλεφωνική επικοινωνία Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρωθυπουργό του Καναδά και τον Πρωθυπουργό της Αυστραλίας.

Ο Πρωθυπουργός του Καναδά Justin Trudeau τηλεφώνησε χθες στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για να τον συγχαρεί για την εκλογή του. Κατά τη συνομιλία τους, οι δύο Πρωθυπουργοί εξέφρασαν την κοινή τους βούληση για εμβάθυνση και ενίσχυση των διμερών σχέσεων Ελλάδας - Καναδά, με έμφαση στον τομέα των επενδύσεων, δεδομένης της ήδη ισχυρής επενδυτικής παρουσίας του Καναδά στην Ελλάδα. Τόνισαν επίσης τον ξεχωριστό ρόλο της ελληνικής ομογένειας, η οποία αποτελεί ισχυρή γέφυρα φιλίας και συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.

Τηλεφωνική επικοινωνία Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρωθυπουργό της Αυστραλίας Scott Morisson

Ο Πρωθυπουργός της Αυστραλίας Scott Morisson τηλεφώνησε χθες στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για να τον συγχαρεί για την εκλογή του. Κατά τη συνομιλία τους, οι δύο Πρωθυπουργοί υπογράμμισαν το σημαντικό ρόλο της ελληνικής ομογένειας, ως συνδετικού κρίκου των δύο χωρών, επισημαίνοντας τις μεγάλες δυνάμεις που μπορεί να απελευθερώσει η ενεργότερη δραστηριοποίησή της για την εμβάθυνση των σχέσεων Ελλάδας-Αυστραλίας, με έμφαση στον οικονομικό τομέα.