ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ποτάμι για Μαυρωτά: Καλή επιτυχία, Γιώργο, αλλά...

Δημοσίευση 18 Ιουλίου 2019, 11:00 / Ανανεώθηκε 18 Ιουλίου 2019, 11:58
Ποτάμι για Μαυρωτά: Καλή επιτυχία, Γιώργο, αλλά...
Facebook Twitter Whatsapp

«Η προσπάθεια του Γιώργου Μαυρωτά είναι εξ αρχής ναρκοθετημένη αφού θα πρέπει να συμπορευθεί και τελικά να ακολουθήσει την παλαιοκομματική συντηρητική ηγεσία του υπουργείου Αθλητισμού»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεκτή έγινε από το Ποτάμι η παραίτηση που υπέβαλε ο Γιώργος Μαυρωτάς από αντιπρόεδρος του κόμματος, αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού.

Σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι εύχεται καλή επιτυχία στον Γιώργο Μαυρωτά, αλλά χαρακτηρίζει «εξ αρχής ναρκοθετημένη» την προσπάθειά του από το νέο πόστο που ανέλαβε, ενώ όπως υπογραμμίζει «φοβούμαστε όμως ότι οι προοδευτικές λύσεις που υπερασπίστηκε και υπερασπίζεται δεν έχουν και πολλούς συμμάχους στο κυβερνητικό νεοδημοκρατικό στρατόπεδο».

Το Ποτάμι «θα συνεχίσει την προσπάθεια για την ανασυγκρότηση του προοδευτικού φιλελεύθερου Κινήματος», καταλήγει η ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση του Πολιτικού Συμβουλίου του Ποταμιού:

«Το πάθος και οι γνώσεις ενός ανθρώπου αρκούν για να αλλάξουν τα πάντα στον αθλητισμό; Στο ερώτημα αυτό θα κληθεί να απαντήσει η πραγματικότητα τους επόμενους μήνες. Πάντως η προσπάθεια του Γιώργου Μαυρωτά είναι εξ αρχής ναρκοθετημένη αφού θα πρέπει να συμπορευθεί και τελικά να ακολουθήσει την παλαιοκομματική συντηρητική ηγεσία του υπουργείου Αθλητισμού. 

Ευχόμαστε στον Γιώργο καλή δύναμη. Είμαστε σίγουροι ότι θα προσπαθήσει να υπερασπισθεί την αξιοκρατία, τη διαφάνεια, τη δικαιοσύνη στον πολύπαθο χώρο ευθύνης του. Φοβούμαστε όμως ότι οι προοδευτικές λύσεις που υπερασπίστηκε και υπερασπίζεται δεν έχουν και πολλούς συμμάχους στο κυβερνητικό νεοδημοκρατικό στρατόπεδο. 

Το Πολιτικό Συμβούλιο του Ποταμιού κάνει αποδεκτή την αυτονόητη παραίτηση του Γιώργου Μαυρωτά δηλώνοντας ότι θα συνεχίσει την προσπάθεια για την ανασυγκρότηση του προοδευτικού φιλελεύθερου Κινήματος. Κάτι που το Ποτάμι πρωτίστως οφείλει στους 85 χιλιάδες πολίτες που το στήριξαν στη μάχη των ευρωεκλογών».