ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν απάντησε για αφορολόγητο και 13η σύνταξη ο κ. Μητσοτάκης

Δημοσίευση 22 Ιουλίου 2019, 23:00 / Ανανεώθηκε 22 Ιουλίου 2019, 23:19
ΣΥΡΙΖΑ: Δεν απάντησε για αφορολόγητο και 13η σύνταξη ο κ. Μητσοτάκης
Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Facebook Twitter Whatsapp

Και συμπλήρωναν, «δε βρήκε επίσης χρόνο να απαντήσει ούτε για προσλήψεις σε εκπαιδευτικούς, γιατρούς και στο πρόγραμμα βοήθεια στο σπίτι».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αιχμές κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη άφηναν από τον ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού κατά τις προγραμματικές δηλώσεις.

«Ο κ. Μητσοτάκης στη σημερινή του ομιλία μας είπε ότι "δεν έχει χρόνο να απαντήσει" στα κρίσιμα ερωτήματα για το ασφαλιστικό, για αφορολόγητο, τη 13η σύνταξη, για πλεονάσματα που ανεβάζει ξανά στο 3,5% απορρίπτοντας το σχέδιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για 2,5% από το 2020», σχολίαζαν πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Και συμπλήρωναν, «δε βρήκε επίσης χρόνο να απαντήσει ούτε για προσλήψεις σε εκπαιδευτικούς, γιατρούς και στο πρόγραμμα βοήθεια στο σπίτι».

Αντιθέτως, έλεγαν οι ίδιες κομματικές πηγές, «βρήκε χρόνο μόνο να μας πει ότι θα πουλήσει τα φιλέτα της ΔΕΗ, θα ακυρώσει στην πράξη τη μείωση του ΦΠΑ στην ενέργεια μέσω του εξορθολογισμού των τιμολογίων, καθώς και ότι η εμμονή στην ακροδεξιά ατζέντα της τάξης και ασφαλείας αποτελεί προοδευτική πολιτική».