ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διευκρινίσεις Ζούλα για τα fake news: «Ντρέπομαι για λογαριασμό όσων τα αναπαράγουν» - Τι είπε για την ΕΡΤ

Δημοσίευση 13 Αυγούστου 2019, 14:00 / Ανανεώθηκε 13 Αυγούστου 2019, 15:14
Διευκρινίσεις Ζούλα για τα fake news: «Ντρέπομαι για λογαριασμό όσων τα αναπαράγουν» - Τι είπε για την ΕΡΤ
Facebook Twitter Whatsapp

Ο προτεινόμενος από την κυβέρνηση για τη θέση του Προέδρου της ΕΡΤ απαντά για τον νέο του λογαριασμό στο twitter, την υποτιθέμενη ανάρτηση ενός ρατσιστικού tweet, ενώ μιλάει και για τις προκλήσεις της νέας του θέσης. Αιχμές προς όσους του ασκούν προκαταβολικά κριτική.

Αναλυτικές εξηγήσεις στα όσα του καταλογίζονται -κυρίως μέσω social media- έδωσε ο Κωνσταντίνος Ζούλας, ο οποίος προτάθηκε από την κυβέρνηση για τη θέση του Προέδρου της ΕΡΤ.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος δέχτηκε κριτική τα τελευταία 24ώρα για το ότι έκλεισε τον παλιό του λογαριασμό στο twitter, ανοίγοντας έναν καινούριο ενώ παράλληλα έπεσε θύμα fake news, με πολλά accounts να αναπαράγουν μια ψεύτικη ανάρτηση, υποτίθεται δική του, στην οποία φερόταν να έχει κάνει ρατσιστικό σχόλιο.

Παράλληλα, ο Κωνσταντίνος Ζούλας αναφέρεται για πρώτη φορά στο δύσκολο έργο που καλείται να αναλάβει στην κρατική τηλεόραση, λέγοντας «γνωρίζω ότι θα είμαι εύκολος στόχος κριτικής», τονίζοντας ότι ο στόχος του είναι να συμβάλλει στην ανάκτηση της αμεροληψίας της ΕΡΤ.

Η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Ζούλα: