ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δ. Τζανακόπουλος: «Κυνική και υποκριτική η κυβέρνηση»

Δημοσίευση 24 Αυγούστου 2019, 15:00 / Ανανεώθηκε 24 Αυγούστου 2019, 15:00
Δ. Τζανακόπουλος: «Κυνική και υποκριτική η κυβέρνηση»
Facebook Twitter Whatsapp

Τι είπε για τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ και τον Πάνο Σκουρλέτη.

«Η διεύρυνση και η μαζικοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν έρχονται σε αντίθεση με τον αριστερό και ριζοσπαστικό του προσανατολισμό, αλλά αποτελούν προϋπόθεση της κατοχύρωσής του», δηλώνει σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ο βουλευτής Α’ Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Ο κ. Τζανακόπουλος αναφερόμενος στον Πάνο Σκουρλέτη και τη στοχοποίησή του από διάφορα δημοσιεύματα, σημειώνει στη συνέντευξή του: Νομίζω ότι η διαδρομή και η προσφορά του Πάνου Σκουρλέτη στην υπόθεση της Αριστεράς εδώ και δεκαετίες δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβητήσεων από κανέναν. Σε μια συζήτηση που αφορά το μέλλον του κόμματος είναι προφανές ότι θα κατατεθούν απόψεις, θα κατατεθούν προβληματισμοί και τελικά θα διαμορφωθούν συγκλίσεις.

Σχολιάζοντας το κυβερνητικό έργο των 45 πρώτων ημέρων και το αντιπολιτευτικό πλάνο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος λέει: «Δεν πρόκειται να σιωπήσουμε, ούτε να συναινέσουμε σε επιλογές που καταργούν δικαιώματα και κατακτήσεις από μια κυβέρνηση που ήδη καταγράφεται, μέσα σε 45 μέρες, ως η πιο κυνική και υποκριτική κυβέρνηση των τελευταίων ετών. Διότι, ξέρετε, υπάρχει ήδη ένας τεράστιος κατάλογος αντικοινωνικών μέτρων, αντιθεσμικών συμπεριφορών, συνταγματικών παραβιάσεων και αλαζονικών πρακτικών που πρέπει να γίνουν γνωστές για να κατανοήσει ο κόσμος το μέγεθος της απάτης της Ν.Δ., η οποία αντιπολιτευτικά θέλησε να εμφανιστεί ως εγγυήτρια των δημοκρατικών θεσμών ενώ σήμερα τους καταλύει ανενδοίαστα».