ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοχάρης στο «Ραντάρ» για το «κανόνι» της Thomas Cook: «Έχει ξεκινήσει ήδη το σχέδιο επαναπατρισμού – Έχουμε 50.000 τουρίστες στην Ελλάδα»

Δημοσίευση 23 Σεπτεμβρίου 2019, 08:00 / Ανανεώθηκε 25 Σεπτεμβρίου 2019, 12:58
Θεοχάρης στο «Ραντάρ» για το «κανόνι» της Thomas Cook: «Έχει ξεκινήσει ήδη το σχέδιο επαναπατρισμού – Έχουμε 50.000 τουρίστες στην Ελλάδα»
Facebook Twitter Whatsapp

Τα πρώτα αεροπλάνα έφτασαν σε Ζάκυνθο, Κέρκυρα και Κω

«Είμαστε ήδη σε επαφές με την υπηρεσία βρετανικής αεροπορίας για το σχέδιο επαναπατρισμού των φιλοξενούμενων στην πατρίδα τους», δήλωσε ο Υπουργός Τουρισμού στη ραδιοφωνική εκπομπή του Alpha 98,9 «Ραντάρ», των Τάκη Χατζή και Δήμου Βερύκιου και αποκάλυψε:

«Τα πρώτα αεροπλάνα έχουν φτάσει σε Ζάκυνθο, Κέρκυρα και Κω, οι 22.000 αναμένεται να επιστρέψουν και μέσα στις επόμενες ημέρες, όπου τελειώνουν και οι διακοπές των υπολοίπων, θα γυρίσουν όλοι με ασφάλεια».

Ο Χάρης Θεοχάρης ξεκαθάρισε ότι: «Aπό σήμερα τα έξοδα στα ξενοδοχεία τους καλύπτονται από την ασφαλιστική κάλυψη της πολιτικής αεροπορίας και συνεπώς δεν υπάρχει λόγος και καμία δικαιολογία να ζητήσει κάποιος ξενοδόχος χρήματα από τους φιλοξενούμενους».

«Στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή έχουμε 50.000 τουρίστες. Έχουμε μαζευτεί στο υπουργείο και κάνουμε επαφές για να κάνουμε ότι χρειάζεται ώστε να στηρίξουμε πρώτα τους φιλοξενούμενους και στη συνέχεια τους ξενοδόχους», τόνισε και κατέληξε:

«Η μάχη που έχουμε να δώσουμε είναι μεγάλη. Όλο το σαββατοκύριακο ήμασταν σε συζητήσεις με την Thomas Cook έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι για αυτό που τελικά συνέβη».